Economic Local

Ziua portilor deschise la Centrul Municipal de Colectare Iasi

Publicat: 02 iun. 2019
Editia PDF
11 Oct. 2019

Saptamana aceasta, operatorul de salubritate al orasului organizeaza mai multe evenimente dedicate Zilei Mondiale a Mediului. Astfel, va fi organizata "Ziua Portilor Deschise" la Centrul Municipal de Colectare Iasi – evenimentul destinat tuturor persoanelor interesate de gestionarea responsabila a deseurilor. Aici vor fi organizate actiuni de informare si constientizare a populatiei.

Vezi si: Utilaje moderne, achizitionate de Salubris in cel mai mare program de modernizare a serviciului de salubrizare – FOTO, VIDEO

"Ne dorim ca prin aceste actiuni sa crestem interactiunea cu iesenii si sa promovam în rândul acestora o atitudine responsabila în ceea ce priveste mediul înconjurator", au precizat reprezentantii Salubris SA.

Vezi si: Crestere spectaculoasa a profitului, inregistrata de Salubris SA Iasi

Situat pe Stradela Gradinari nr. 26 din Iasi, CMCI va organiza acest eveniment in zilele de 6 si 7 iunie 2019, intre orele 8:00 – 13:00. In ziua premergatoare va fi organizata o actiune de informare a unui grup de prescolari si elevi din Iasi, la Centrul Municipal de Colectare (CMCI) prin prezentarea facilitatilor/dotarilor si prezentarea utilajelor de salubrizare cu demonstratii. Copiii participanti vor fi premiati isntant cu pixuri personalizate, stegulete si dulciuri, daca aduc deseuri reciclabile.
 

 

 loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit