Local

Ziua şi carambolul la Iași. Accident pe podul din Nicolina. Mai multe maşini au fost implicate – FOTO, VIDEO (EXCLUSIV)

Publicat: 27 nov. 2020
Carambol pe pod Nicolina
Carambol pe pod Nicolina

După ce în decursul zilei de ieri, în zona Hala Centrală a avut loc un carambol în care au fost implicate 5 autoturisme şi un tramvai, se pare că astăzi în zona Pod Nicolina a avut loc încă un carambol.

În accidentul rutier au fost implicate mai multe autoturisme. Evenimentul nu este unul grav, neexistant vreo persoană rănită. Poliţiştii rutieri sunt prezenţi la faţa locului şi vor stabili cu exactitate cauza producerii carambolului. Totuşi, cea mai probabilă cauză este nepăstrarea distanţei regulamentare.

 

Vom reveni cu detalii!

Comentarii
  • unde e primarul asta facut liberal peste noapte? cand scoatem traficul greu din oras? tare mult sa laudat cu proiectul acesta rezultate zero.prioritatile sunt altele de cand suntem liberali.

  • Dar ce vina are primarul ,indiferent de coloratura politica din care face parte ca tu esti un berbec si nu pastrezi distanta fata de vehicolul din fata ta in functie de conditiile atmosferice prima data,a doua oara in functie de carosabil si a treia oara in functie de conditiile de trafic?Si acum nu sunt conditii de iarna,dar cand vine zapada ce mai faci?

Adauga un comentariu