Sport

Zlatan Ibrahimovic nu se dezminte: „Am mai multe goluri marcate decât ai tu meciuri jucate!” și are dreptate!

Publicat: 25 ian. 2021
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic râde de adversari chiar și când echipa sa pierde

AC Milan a fost învinsă categoric de Atalanta, scor 0-3, în runda a 19-a din Serie A. În finalul partidei de pe San Siro, camerele TV au surprins un dialog interesant între Zlatan Ibrahimovic și Duvan Zapata.
Romero, Ilicic și Zapata au fost artizanii victoriei celor de la Atalanta în fața liderului din Serie A, AC Milan. În ciuda eșecului usturător, „rossonerii” au rămas pe prima poziție, după ce Inter a obținut doar o remiză cu Udinese. De partea cealaltă, gruparea din Bergamo a urcat pe locul al patrulea.

Zlatan Ibrahimovic, către Duvan Zapata: „Am mai multe goluri marcate decât ai tu meciuri jucate!”

În minutele de final ale jocului de pe San Siro, Zlatan Ibrahimovic și Duvan Zapata au avut un schimb de replici ironice. Suedezul a solicitat un penalty, iar autorul celui de-al treilea gol al Atalantei l-a taxat imediat:

„Nu poți încheia un meci fără penalty. Îl vrei pe al 13-lea (gol în acest sezon)?!”

Atacantul lui AC Milan a fost surprins de „tupeul” columbianului și „i-a dat peste nas” în stilul caracteristic:

„Despre ce vorbești? Am mai multe goluri marcate decât ai tu meciuri jucate!”, a spus Ibra, potrivit calciomercato.com.

Apoi, conflictul dintre cei doi s-a stins imediat. Totuși, cifrele îi dau dreptate lui Ibrahimovic. Suedezul a înscris de-a lungul carierei sale 480 de goluri, potrivit Transfermarkt, în timp ce Duvan Zapata a adunat 334 de apariții în meciurile oficiale, conform aceluiași site.

Adauga un comentariu