Viata de cuplu

Zodia norocoasa in iubire in cea de-a doua parte a lui 2019

Publicat: 29 mai 2019
7

Aspectele care tin de domeniul sentimental au inceput sa se schimbe inca de la inceputul anului si chiar de anul trecut, cand planeta iubirii Venus flirteaza in semnul Pestilor, uneori avanseaza direct iar alta data se misca retrograd, insa a influentat pozitiv destinul amoros al acestor nativi . Acest lucru descrie destul de mult cum v-ati simtit in sfera dragostei in ultima perioada. Oare la ce trebuie sa se astepte nativii pana la final de 2091? Nu este simplu de raspuns, insa astrologii prevad schimbari pozitive si tranzite norocoase, Zodia norocoasa in dragoste va fi zodia Leu si suntem siguri ca ardeti de nerabdare sa  aflati mai multe.

Timp de multi ani ati dorit mereu emotii si schimbare. Viata voastra sentimentala a fost mereu in situatia unui balon de sapun gigant, riscand sa plezneasca si sa se risipeasca instantaneu. De fapt, v-a placut asa. Acum, odata cu miscarea lui Venus in casa a 8-a si semnul Pestilor, putem incepe sa vedem mai multa stabilitate pentru Lei. Categoric, iubirea lor devine din ce in ce mai profunda si temeinica. In primul rand, cautati o legatura sufleteasca alaturi de persoana iubita. In al doilea rand, vedeti romantismul ca parte a caii voastre spirituale.

Cu Venus patroana dragostei din Casa a 8-a, iubirea nu este doar propice in urmatoarea perioada ci este o cale prin care tu si persoana iubita va veti  transforma. Te vei inventa si vei construi o relatie de dragoste solida si frumoasa. Veti atrage iubiti sau parteneri care au aceleasi interese.

Transformarea include multe domenii. O persoana care vrea sa devina bogata sufleteste trebuie sa se transforme din interior. Leii trebuie sa renunte la orgoliu si sa inceapa sa aprecieze cu sinceritate persoana iubita. O relatie de dragoste are nevoie de intelegere din ambele parti.

Incepand cu luna iulie veti avea sansa sa intalniti multe persoane noi. Acesti oameni veti avea ocazia sa-i intalniti  in contexte sociale.  Ei pot aparea ca prieteni, dar se pot transforma lesne iubiti sau parteneri. Casatoria in sine este una dintre marile experiente transformatoare. Este ca si cum individul moare si un nou sentiment de “noi” -relatia in sine se naste. Multi Lei se vor casatori in anii urmatori. sursa: ce-spun-astrele.ro

D.F.

Adauga un comentariu