Horoscop

Zodia Sagetatorului – Persoanalitate, profilul profesional, dragoste si casnicie, sanatate

Publicat: 29 mart. 2017
6
Sagetatorul intruchipeaza cavalerul enigmatic si distins, gata de actiune si greu de intimidat.
Relatiile, viata profesionala, dragostea si casnicia sunt influentate de trasaturile lor dominante. Afla mai multe despre seducatorul zodiacului.
Repere in Zodia Sagetatorului
Planeta guvernatoare: Jupiter
Elementul esential: focul
Piatra pretioasa reprezentativa: opalul
Metalul reprezentativ: staniul
Culoarea caracteristica: albastru
Ziua cea mai favorabila: joi
Numerele norocoase: 3, 5, 7
Personalitate
Nativii din Zodia Sagetatorului sunt greu de decodificat si pot intimida chiar si pe cei mai indrazneti dintre noi. Se remarca prin:
farmec personal deosebit;
inteligenta taioasa;
aroganta;
raceala in relatiile obisnuite;
retinere in manifestari;
idealism bine temperat;
deseori, lipsa de tact.
Femeia Sagetator are atuurile ei:
este greu impresionabila;
este detasata de preocuparile marunte si de intrigi;
isi alege cu grija anturajul;
are o distinctie innascuta;
este malitioasa dar, in acelasi timp, foarte subtila.
Profilul profesional
viziune si creativitate;
neglijenta in detalii;
interes doar pentru lucrarile importante;
acomodarea limitata in echipa;
gandire logica si independenta;
fler in sesizarea oportunitatilor.
Aceste trasaturi fac din Sagetator un angajat de elita, care nu trebuie irosit in treburi marunte, de rutina. El trebuie sa coordoneze marile proiecte si asta, cu atat mai mult cu cat ele aduc beneficii mediului sau umanitatii.
Cu viziunea si curajul sau, va fi urmat – la o distanta respectuoasa – de cei insarcinati cu concretizarea. Va fi incantat sa ia parte la actiunile caritabile sau la interventiile de urgenta la care se cere luciditate si curaj.
Ar putea fi un bun lider sindical pentru ca nimeni si nimic nu-l intimideaza, in schimb este un negociator obiectiv si calm. Poate, de asemenea, sa fie o sursa de inspiratie pentru cei mai tineri, deci i-ar sta bine la o catedra universitara.
Femeia Sagetator inainteaza cu pas ferm in cariera, fara a stagna intr-o pozitie ierarhica mai mult decat este strict necesar. Se bazeaza pe un nucleu de colegi sau subalterni care ii merita increderea si duce la bun sfarsit, fara prea multa galagie, proiecte considerate imposibile. Nu este recomandata pentru meseriile migaloase, marunte sau repetitive, iar cu publicul nu poate interactiona corespunzator decat daca a beneficiat de o educatie consistenta.

Dragoste si casnicie
Sagetatorul este seducatorul zodiacului – atat femeia cat si barbatul. Pare indiferent si rece, dar o data in viata tot se va aprinde.
Barbatul Sagetator este independent din fire, usor neglijent cu femeile care il curteaza – si care nu sunt putine – si adesea atentia pe care o acorda el unei femei poate fi doar de natura intelectuala. Alege partenere dintre cele mai frumoase, mai inteligente, mai educate si mai distinse femei – exact, pot fi si mai multe in acelasi timp – si are tendinta de a se plictisi repede. El are nevoie de femeia cu care sa comunice fara cuvinte, care sa respire aceleasi idealuri, care sa spuna da inainte ca el sa ceara si sa-l sustina neconditionat in totul.
Femeia Sagetator este mai statornica decat barbatul, ceea ce nu inseamna ca accepta pe oricine in viata ei. Nu-si sufoca partenerul si nu solicita intreaga atentie decat in momentele in care crede ca are ce sa etaleze: o tinuta, o idee. Ii place casa mobilata simplu dar nu ieftin, nici saracacios. Nu consuma in gospodarie mai multa energie decat e necesar, pentru ca nu este nascuta sa fie gospodina, ci sa straluceasa in cariera si in societate. Este o mama cu tact, care respecta alegerile copiilor, are incredere in ei si ii sustine.

Sanatate
Robust atat fizic cat si psihic, Sagetatorul este capabil de efort sustinut si are o alura tonica pana la varste inaintate. Dusmanul sanatatii lui este traiul bun, cu rasfat gastronomic. Daca nu-si revizuieste la timp comportamentul alimentar – cu mancaruri grele, cu bauturi pe alese – risca afectiuni hepatice, disfunctii biliare si pancreatice. Pielea, unghiile si parul ii pot crea probleme pe care le trateaza mai eficient cu remedii homeopatice decat cu medicamente conventionale.
Adauga un comentariu