Viata de cuplu

Zodii care cauta relatii pe termen lung

Publicat: 24 apr. 2019
7

Se simt in siguranta, pot construi pe plan profesional cu incredere si au sentimentul de apartenenta atunci cand au pe cineva alaturi. Pot avea tendinta de a se indragosti de ideea de a fi indragostiti, prin urmare au ceea ce este necesar pentru a mentine vie dragostea intr-o relatie pe termen lung.

Taur Taurul este o persoana asumata care reuseste sa-si gaseasca sensul cu ajutorul partenerului de viata. Tinde sa caute parteneri interesati de relatii pe termen lung si, odata ce a gasit acea combinatie potrivita de pasiune si stabilitate, ramane cat de mult poate in relatie. Sunt guvernati de Venus, planeta iubirii, lucru care ii face pe Tauri cei mai romantici parteneri ai horoscopului. Se bucura sa-si rasfete iubita/ul cu daruri si complimente, fiind principala lor modalitate de a-si exprima iubirea.

Balanta Balanta, un alt semn condus de Venus, este asociata cu dorinta de parteneriat. Din acest motiv, casatoria este unul din obiectivele acestui nativ. Se simt in siguranta, pot construi pe plan profesional cu incredere si au sentimentul de apartenenta atunci cand au pe cineva alaturi. Pot avea tendinta de a se indragosti de ideea de a fi indragostiti, prin urmare au ceea ce este necesar pentru a mentine vie dragostea intr-o relatie pe termen lung. Au un farmec natural si flirteaza intr-un joc continuu. Chiar si asa, nu ajung sa dezvolte acest lucru in afara relatiei.

Scorpion Scorpionul este semnul cu cea mai mare nevoie de stabilitate, ceea ce inseamna ca, odata ce s-a angajat intr-o relatie, are tendinta de a se mentine pe pozitie indiferent de urcusurile si coborasurile pe care le va avea de infruntat. Ba mai mult, are tendinta de a ramane intr-o relatie chiar si atunci cand pasiunea si dragostea s-au stins. Şi face asta doar din nevoia de apartenenta si stabilitate, desi este afectat de lipsa dinamicii cu partenerul. Cauta un partener cu care sa impartaseasca gandurile si sentimentele lor cele mai profunde. sursa: adevarul.ro

A.D.
 

Adauga un comentariu