Viata de cuplu

Zodii care isi pot gasi fericirea si fara a avea o relatie amoroasa

Publicat: 22 nov. 2018
25

Se bucura de relatii, dar doar atata timp cat sunt lasati sa se manifeste in libertate. Sunt cunoscuti ca fiind persoane care se feresc de angajamente, casatoria fiind unul din lucrurile care ii sperie. Le place sa se bucure de viata si traiesc din plin momentul.

Leu. Cand vine vorba de a se bucura de viata, Leul este cel mai bun. El intelege cu adevarat ce inseamna sa se iubeasca singur. Uneori chiar putin prea mult. Inca de mici lucreaza la relatia pe care o au cu ei insisi. Isi creeaza propria fericire si actioneaza in consecinta. Se sonsidera prea buni pentru a se complace in a sta in relatii care presupun compromisuri si niciodata nu isi pun fericirea in grija partenerului. Nu se vor multumi prea usor atunci cand vine vorba de relatii. Ei au nevoie de cineva care sa faca fata standardelor si sa respecte limitele. In caz contrar, sunt fericiti pe cont propriu.

Sagetator. Spiritul lor liber nu este usor de imblanzit. De fapt, au nevoie de cineva care sa ii accepte asa cum sunt. Ei nu vor sa fie sufocati intr-o relatie. De aceea se bucura de singuratate, fiind genul de oameni care sunt fericiti cu ei insisi. Se bucura de relatii, dar doar atata timp cat sunt lasati sa se manifeste in libertate. Sunt cunoscuti ca fiind persoane care se feresc de angajamente, casatoria fiind unul din lucrurile care ii sperie. Le place sa se bucure de viata si traiesc din plin momentul.

Varsator. Nu le plac schimbarile mari. Iubesc confortul si nu le place sa le fie invadata pacea sau intimitatea. Nu au o problema in a trai singuri. Vor totul sau nimic, nu accepta compromisurile. Mai degraba ar petrece mai mult timp in propria companie decat cu o persoana nepotrivita. Cu toate acestea, daca decid sa intre intr-o relatie, vor alege persoana care sa le raspunda tuturor nevoilor, cineva care sa le impartaseasca spiritul liber, valorile, moralitatea si atitudinea – o perosana cu care se pot conecta la un nivel mai profund. sursa: adevarul.ro

Adauga un comentariu