Viata de cuplu

Zodii care nu sunt deloc geloase in relatii

Publicat: 14 mart. 2019

Gelozia nu le este caracteristica acestor semne zodiacale datorita increderii in sine. Nimeni nu este mai bun decat ei, asa ca o posibila infidelitate nu ar aduce decat dezavantajarea partenerului. 

Sagetator. Daca exista o caracteristica definitorie a Sagetatorului, atunci este intensitatea cu care pretuieste libertatea si independenta. Nu doreste sa se simta blocat sau limitat in vreun fel, iar gelozia le da acest sentiment. Modul lor de gandire este incompatibil cu gelozia. Desigur, simt uneori neincredere, dar incearca sa readuca echilibrul in nelinistea pe care o experimenteaza. Sagetatorul niciodata nu se grabeste sa se implice intr-un angajament, asa ca ramane cu picioarele pe pamant atunci cand face alegerea cea mare, scrie adevarul.ro, care citeaza elitedaily.com.  

Varsator. Gelozia nu ii este caracteristica acestui semn zodiacal datorita increderii in sine. Nimeni nu este mai bun decat el, asa ca o posibila infidelitate nu ar aduce decat dezavantaje partenerului. Cu toate acestea, daca din anumite motive apare gelozia, Varsatorii vor renunta pur si simplu la relatie. Acesta este un semn clar ca nu are niciun interes sa domine sau sa-si detina partenerul, preferand sa ii ofere libertatea de a face ceea ce doreste. 

Pesti. Este un semn care merita cu adevarat dragoste. Isi doreste angajament si securitate in relatia lor. Chiar si asa, prefera sa-si respecte spatiul personal si fac acelasi lucru cu partenerii. Asta pentru ca, in interiorul lor, toate emotiile Pestilor nu fac decat sa le dezvolte empatia. Sunt binecuvantati de capacitatea de a procesa mai repede neincrederea in partener si ratiunea ii ajuta sa treaca peste pornirile impulsive. H.K.

Studio Videochat Iasiloading...

Adauga un comentariu