Viata de cuplu

Zodii incompatibile care nu vor rezista impreuna

Publicat: 24 mai 2019
7

Se iubesc, dar diferentele prea mari de persoanlitate si abordare intr-o relatie vor ajunge sa-i desparta. Comportamente care sunt absolut normale pentru unele zodii, vor fi interpretate ca dovezi ale lipsei de iubire de catre partenerii lor.

Capricorn si Berbec. Capricornii sunt mult mai rabdatori si mai atenti, in timp ce Berbecii sunt impulsivi si nerabdatori. Capricornii tind sa-si ascunda emotiile, lucru pe care Berbecul, mult mai deschis cu privire la modul in care se simte, nu-l va putea intelege. Capricornul, care isi tine pentru sine toate sentimentele, nu va putea tine pasul cu Berbecul, care este mereu in miscare si vrea sa fie primul in tot ce face.

Varsator si Taur. Varsatorul este mult mai energic si gata de aventura, in timp ce Taurul iubeste sa stea linistit, fara sa se expuna vreunui risc. Varsatorul este mult mai deschis catre a evolua rapid, pe cand Taurul iubeste sa ramana in tiparele comportamentale cunoscute, fara sa fie nevoit sa iasa prea mult din zona de confort. Unui Varsator nu-i place sa fie vulnerabil, asa ca vor aparea confruntari cu Taurul emotional. Varsatorul va tinde sa-si pastreze partenerul la distanta, lucru pe care Taurul il va interpreta ca lipsa de iubire.  

Sagetator si Pesti. Sagetatorii sunt idealisti si au o abordare mult diferita fata de cea a Pestilor, alegand sa rezolve problemele de cuplu rapid, fara discutii prelungite sau cautarea unui solutii de durata. Deoarece sunt atat de emotionali si gandesc doar spre binele propriu, Sagetatorii vor avea tendinta sa ia decizii fara sa se gandeasca la partener, in timp ce Pestele va fi extrem de afectat de aceasta lipsa de atentie, intrebandu-se daca nu cumva este o dovada a lipsei de iubire. sursa: adevarul.ro
D.G.
 

Adauga un comentariu