Viata de cuplu

Zodii statornice pe care te poti baza pentru o relatie de lunga durata

Publicat: 21 mai 2019
7

In timp ce unele zodii pot fi extrem de independente si lupta pentru libertatea lor, altele sunt dispuse sa faca compromisuri si sa depuna eforturi in ceea ce priveste colaborarile amoroase pe termen lung. De asemenea, unele semne zodiacale se simt cel mai bine singure, in timp ce altele prefera sa aiba mereu companie. 

Taur

Taurul este o persoana practica si hotarata care cauta un partener care da sens vietii lui. Ca semn fix, el poate fi rezistent la schimbare, ceea ce inseamna ca tinde sa caute pe cineva interesat de ceva pe termen lung. Odata ce gasesc combinatia potrivita de pasiune si stabilitate, el va face tot posibil ca relatia sa functioneze. Din moment ce e condus de Venus, planeta iubirii si a romantismului, Taurul este un partener ideal. Este atent cu cel de langa el si face multe cadouri. Acesta este modul in care isi exprima iubirea si prin care pastreaza viu romantismul. 

Rac

Racul este foarte sensibil si conectat la sentimentele sale. Deci, el nu isi va irosi energia intr-o relatie care nu are un viitor. El tinde sa aiba relatii profunde si cauta siguranta si stabilitate emotionala. Racul este semnul caminului si al familiei, astfel incat acesta va acorda intotdeauna prioritate acestui aspect mai presus de orice altceva.

Balanta

Balanta este condusa de Venus si este ascociata cu parteneriatul. Din acest motiv, sa se implice intr-o relatie este un lucru foarte important pentru el. El are tendinta sa se indragosteasca de ideea de a fi indragostit, prin urmare, are tot ce e necesar pentru a mentine romantismul intr-o relatie de lunga durata. Incearca pe cat posibil sa stea deoparte de urcusurile si coborasurile tipice din orice relatie, preferand ca lucrurile sa fie intr-un echilibru perfect. Este sarmant si as in flirt. Cu toate acestea, infidelitatea nu e pentru ea. 

Scorpion

Scorpionul este un semn fix, ceea ce inseamna ca odata ce se implica intr-o relatie, el tinde sa faca tot ce poate pentru ca aceasta sa reziste in timp. Ba chiar are tendinta de a ramane intr-o relatie mult dupa ce data de expirare a trecut. 

 
E posibil ca el sa nu caute intentionat relatii pe termen lung, dar le obtine atunci cand gaseste pe cineva in care poate avea incredere. Are nevoie de siguranta emotionala si cauta un partener cu care sa impartaseasca cele mai profunde ganduri ale sale. 

Capricorn

Capricornul se poate descurca foarte bine si de unul singur. Dar, nativii din aceasta zodie care cauta o relatie, privesc acest lucru ca pe un obiectiv. Cand un Capricorn are un scop, el va face tot ce poate pentru a-l atinge. El apreciaza structura sociala a unui parteneriat pe termen lung si a casatoriei. Nu e genul care sa grabeasca lucrurile, pentru ca e foarte atent in cine isi investeste timpul si energia. sursa: eva.ro
S.H.

Adauga un comentariu