Stiri

Zodiile care au noroc mare la bani in saptamana 24 – 30 septembrie 2018

Publicat: 24 sept. 2018
14

Horoscop Camelia Patrascanu saptamana 24 – 30 septembrie 2018. Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru saptamana 24-30 septembrie. Iata care sunt zodiile care vor avea o saptamana reusita, dar si cine va trece saptamana cu multa emotie:

Berbec – sunt sub impactul lunii pline inca de la inceputul saptamanii. Sunt insiprati sa vorbeasca si sa rezolve problemele cu partenerul de viata. Joi va fi o zi tensionata sub aspect financiar. Vor castiga in instanta si isi spun punctul de vedere. Pentru weekened, mare atentie la circulatie pentru cei care vor sa paraseasca orasul.

Taur – au foarte multe de corectat. E posibil sa inchida o etapa. Pot fi discutii luni, mart si miercuri cu un colaborator. Vor fi tensionati joi, legat de viitorul lor. Luna plina ii inspira in relatia profesionala. In weekend, vor fi foarte bine pe plan financiar.

Gemeni – se bazeaza pe relatii si prieteni. Prima parte a saptamanii e foarta sociala. Vor avea succes in afaceri. Sunt in forma, in weekend.

Rac – o saptamana de autoritate, in special la inceputul saptamanii, iar luna plina ii clarifica in ceea ce priveste suportul in familie. Rezolva o problema materiala datorita unei sedinte. La locul de munca au autoritate. Joi vor fi tensionati din cauza unor prieteni. In weekend, se vor odihni.

Leu – o saptamana interesanta. Prima partea a saptamanii isi vor face planuri de viitor. Isi bat capul cu niste lucruri administrative. Joi vor fi tensiuni legate de locul de munca.

Fecioara – o saptamana buna sub aspect financiar. Au 30 de zile fabuloase sub aspect profesional. Ar putea avea parte de o sarcina neasteptata.

Balanta – se bazeaza pe cuvinte, stiu sa comunice. Flirteaza cu placere. Au mult sarm. Isi vor ignora partenerul de viata, au parte de gelozii. Joi va fi o zi tensionata, vor pierde pe mana partenerului de viata. Calatorii si voiaje, in weekend.

Scorpion – o saptamana intensa, sub aspect profesional. La inceputul saptamanii sunt in intarziere. Joi sunt tensiuni, relatia cu partenerul e putin tensionate. Au multe discutii privind planurile de viitor. In weekend, se vor odihni.

Sagetator – sunt in forma. La inceputul saptamanii au chef de distractie. Tensiuni vor fi joi. Vor bani pentru eforturile lor.

Capricorn – discuta cu sefii despre banii lor si munca lor. Nu se simt foarte siguri pe pozitia lor, trebuie sa aiba tact. Joi, tensiuni in relatia cu partenerul de viata.

Varsator – au multe planuri de calatorii, viitor. Pregatesc materiale scrise, isi pun ideile pe foaie. Sunt mobilizati si inspirati. Joi, tensiuni in familie din cauza unui musafir neasteptat.

Pesti – saptamana cu preocupare pentru bani. Trebuie sa aiba tot tactul din lume pentru a-si convinge partenerul sa faca o investitie importanta. Trebuie sa aiba grija la volan.
Adauga un comentariu