Diverse

Zodiile care se intorc la fostele iubirei in 2019

Publicat: 12 oct. 2018

Sunt multe persoane care nici nu se gandesc sa se intoarca in trecut, mai ales daca o relatie nu s-a terminat prea bine. Insa sunt si persoane care vor sa isi mai dea o sansa. Iata care sunt zodiile care se intorc la fosta iubire in anul viitor.

Nativii zodiei Rac sunt niste familisti convinsi si nu isi imagineaza viata fara cineva care sa le fie alaturi, sa ii ajute si sa ii inteleaga. Acesti nativi sunt extrem de iertatori, chiar daca partenerii le gresesc foarte rau. Pentru a nu fi singuri, sunt dispusi sa stearga totul cu buretele si sa se intoarca in trecut iar si iar, chiar daca acest lucru aduce cu sine noi suferinte. Chiar si persoanele din zodia Rac care acum sunt intr-o relatie care pare stabila par sa fi ramas cu gandul la trecut si nu va fi nicio surpriza pentru multe persoane cand vor anunta ca vor sa se impace cu fostul iubit sau cu fosta iubita.
Daca vor vrea sa fie fericiti, nativii zodiei Rac ar trebui sa nu mai stearga totul cu buretele atat de usor si sa nu se mai gandeasca in trecut, ci mai mult in viitor.

Nicii nativii zodiei Capricorn nu suporta sa isi deschida sufletul prea usor in fata unei noi persoane, asa ca fosta iubire pare sa fie cea mai la indemana solutie ca sa fie fericiti, chiar daca nu ii implineste prea mult.

Si nativii zodiei Pesti sunt dispusi sa se impace. Iar daca simt ca totul se poate schimba si relatia ar putea merge mai bine, nativii zodiei Capricorn renunta la oricine pentru a se intoarce la fosta iubire. Si nativii zodiei Pesti sunt extrem de iertatori cand vine vorba despre viata sentimentala si sunt dispusi sa faca multe compromisuri pentru a fi fericiti. Chiar daca au fost mintiti, inselati ori desconsiderati de catre fostul partener, se pare ca nativii zodiei Pesti gasesc puterea necesara de a le mai da o sansa, chiar daca asta inseamna ca ar putea suferi din nou.loading...

Adauga un comentariu