Viata de cuplu

Zodiile care sunt cei mai buni parteneri intr-o relatie

Publicat: 28 dec. 2018
7

Te-ai intrebat vreodata de ce unii parteneri par a nu se satura unii de altii? Se uita mereu unii la altii si se poarta de parca celalalt este cea mai importanta persoana din aceasta lume? Ar putea fi faptul ca abia au inceput relatia si sunt in cea mai frumoasa perioada. Dar acest lucru nu este valabil si pentru relatiile care sunt stabile de ani de zile, insa in care acele momente frumoase si dragastoase nu par a se termina vreodata. Te-ai gandit vreodata ca poate avea legatura cu semnele zodiacale? Iata care sunt zodiile declarate ca fiind cei mai buni parteneri intr-o relatie! Diferitele trasaturi ale semnului tau zodiacal influenteaza cat de emotional esti intr-o relatie. Iata care sunt zodiile desemnate ca fiind cei mai buni parteneri, cei mai pasionali, fideli si intimi!

1. Fecioara. Persoanele nascute sub semnul Fecioarei sunt adesea perfectioniste, aceasta trasatura de caracter influentand si modul in care iubesc. Se asigura in special ca relatiile lor sunt echilibrate. Orice libertate pe care Fecioara o sustine pentru sine este de asemenea oferita si partenerului. Dar pana cand sa poata ajunge la aceasta stare ideala, pot trece ani intregi si pot aparea nenumarate provocari. Fecioarele nu iubesc cu usurinta si este nevoie de timp si de multa rabdare pentru a le cuceri inima acestor nativi. Numai in momentul in care potentialul viitor partener si-a demonstrat toate calitatile si un interes adevarat, acesta poate spera sa atraga dragostea unei Fecioare. Odata ce aceasta masca a fragilitatii si a perfectionismului este indepartata, sufletul sensibil din spatele Fecioarei devine vizibil. Apoi te poti bucura de un partener vesnic loial, care este pregatit sa dea totul pentru tine si dragostea ta.

2. Pesti. Daca vorbim doar despre zodiile romantice, Pestii ocupa primul loc. Acestia sunt buni si senisibili, suferind foarte mult din cauza certurilor si conflictelor. Dezacordul nu reprezinta un lucru pe care sa il gestioneze bine in viata lor. Acesta este motivul pentru care Pestii incearca sa traiasca in armonie cu partenerul lor. Dar si pentru ca isi doresc iubire si empatie. Daca partenerul ii asculta si le ofera sprijin emotional, acestia il vor rasplati cu o iubire profunda si cu loialitate neconditionata. Pestii se asteapta ca aceasta loialitate sa vina si din partea partenerului si sunt predispusi la gelozie. Acestia se adapteaza usor si trebuie sa se asigure ca nu se pierd in relatiile lor. Daca gasesc un partener care stie sa aprecieze aceasta iubire enorma, vor forma simbioza perfecta. 

3. Taur. Un nativ in zodia Taur nu va renunta niciodata odata ce-a gasit ceva ce isi doreste. Desi este un iubit apreciat, nu suporta aventurile de o singura noapte si vrea sa se deschida doar in fata unei persoane. Aceasta persoana trebuie sa inteleaga Taurul si incapatanarea sa, dar va fi rasplatita cu pasiune si statornicie. Hedonistii vor descoperi un partener minunat in Taur, deoarece si acestia apreciaza lucrurile sofisticate in viata. sursa: eva.ro

A.M.

Adauga un comentariu