Diverse

Zodiile care vor petrece sarbatorile singure

Publicat: 21 nov. 2018
14

Sarbatorile de iarna vin cu multe surprize pentru multe zodii, insa pentru cateva zodii vor fi niste zile pe care si le vor dori sa le treaca extrem de repede. Iata care sunt zodiile care vor petrece sarbatorile singure.

Pentru nativii zodiei Capricorn, sarbatorile sunt un motiv in care ii revad pe cei dragi si petrec impreuna clipe de neuitat ca in trecut. Insa, dintr-un motiv sau altul, nativii zodiei Capricorn vor ajunge sa stea singuri de sarbatori.

Fie este vorba despre niste neimpliniri in dragoste sau niste probleme la locul de munca, multi nativi ai acestei zodii vor alege singuratatea de sarbatori. Cei dragi vor incerca din rasputeri sa le schimbe starea de spirit, insa va fi greu, pentru ca sunt mult prea incapatanati si nu vor vrea acest lucru.

Singura solutie pentru a le fi alaturi nativilor Capricorn de sarbatori este sa dati buzna peste ei si sa le faceti o surpriza, incercand sa ii faceti sa zambeasca. Dar nu va fi deloc usor.

Nativii zodiei Fecioara se pot trezi parasiti in pragul sarbatorilor

A doua zodie care are mari sanse sa isi petreaca singura sarbatorile de iarna este zodia Fecioara. Chiar daca este apropiata de cei dragi, se poate intampla ca ceva de ultim moment sa le strice toate planurile si totul sa se naruie. Pentru ca sunt niste persoane extrem de perfectioniste, acest lucru va fi mare lovitura pentru ele.

Chiar daca vor incerca sa faca tot posibilul sa schimbe ceea ce au de facut, vor fi nevoite sa se multumeasca cu aceasta situatie, fiind singure de sarbatori. In cazul unor nativi ai acestei zodii, ultimele zile ale anului pot veni cu o despartire neasteptata, asa ca nu vor mai vrea sa stie de nimeni si de nimic in aceasta situatie si vor cauta sa stea singuri pana isi vor reveni.

Adauga un comentariu