Curiozitati

Zodiile de barbati cu care o sa fii casatorita toata viata

Publicat: 16 mai 2019
9

Casatoriile sunt la moda in ultima perioada, insa nu fiecare DA spus este pentru totdeauna. Exista cazuri in care casatoria este un esec, insa depinde si de zodia sub care este nascut partenerul tau. Dintre cele 12 semne zodiacale, 5 dintre ele sunt reprezentate de barbatii cu care o sa fii casatorita toata viata.

In acest horoscop va vom spune care sunt cele 5 zodii de barbati pe care ii vei avea alaturi pentru totdeauna dupa casatorie. 

Pesti 

Daca esti in cautarea unui barbat care sa fie romantic si dupa casatorie, care sa fie sensibil si dulce, cu siguranta barbatul Pesti este alegerea potrivita. Nativul acestei zodii este partenerul perfect, dat fiind faptul ca nevoile tale nu vor fi niciodata ascunse de el, motiv pentru care va face tot posibilul pentru a le satisface. Cu barbatul Pesti vei fi casatorita pentru totdeauna, dat fiind faptul ca va fi intotdeauna deschis, sincer cu tine si, mai ales, foarte fidel, indiferent de situatiile in care va fi pus. 

Leu 

Cu barbatul Leu vei fi casatorita pentru totdeauna din varii motive. Unul dintre ele consta in latura de amant pe care o are partenerul tau, motiv pentru care nu te vei plictisi niciodata de el. Leii au grija sa te mentina energica, datorita pasiunii si spiritului creativ si artistic pe care il au. Relatia conjugala alaturi de un barbat Leu va fi una caracterizata de generozitate si de fidelitate. Acesti nativi vor lupta pentru tine si alaturi de tine cu toate armele. Iar cu un barbat asa de puternic in preajma, trebuie sa stii ca nu vei avea probleme niciodata. Pe langa aceasta latura, barbatii Leu vor cauta intotdeauna sa realizeze activitati de cuplu, astfel incat sa nu intervina plictiseala. 

Scorpion 

Nu este nimic mai frumos decat sa iti lasi inima si sentimentele in mainile unui barbat Scorpion, pentru toata viata. Atunci cand te afli intr-o relatia cu un barbat Scorpion, vei iubi, in primul rand, pe cel mai bun prieten. Barbatul Scorpion va fi mereu acolo pentru tine, iti va oferi toata intelegerea de care ai nevoie. Pe langa asta, experientele pe plan pasional vor fi cu adevarat unice, barbatul Scorpion fiind cel mai bun amant al zodiacului. Iar daca poate fi si sotul tau in acelasi timp, cu atat mai bine. 

Rac 

Pentru barbatii zodiei Rac, familia este cel mai important lucru din viata lor, motiv pentru care, atunci cand se casatoresc, o fac pentru totdeauna. Barbatul Rac va face tot ce-i sta in putinta pentru tine, va avea grija sa iti arate iubirea la tot pasul, si va fi grijuliu in tot ceea ce te priveste. 

Balanta 

Barbatul Balanta este punctul de echilibru de care are nevoie o femeie, motiv pentru care acesta se casatoreste pentru totdeauna. In relatia matrimoniala, Balanta va face totul alaturi de tine, datorita faptului ca adora sa stea in preajma ta. Desi pot parea putin nesiguri, barbatii Balanta sunt cei care te vor face sa cunosti fericirea pe cele mai inalte culmi. 

Adauga un comentariu