Diverse

Zodiile pe care Dumnezeu nu le lasa niciodata la greu

Publicat: 28 dec. 2017
14

De multe ori ne indoim de existenta lui Dumnezeu, insa El ne arata ca nu suntem niciodata singuri. Ba chiar ne intinde o mana salvatoare atunci cand ne simtim cei mai deznadajduiti.
Zodiile pe care Dumnezeu nu le lasa niciodata la greu. Iata si cum intervine El in vietile zodiilor. Printre zodiile care nu sunt lasate niciodata la greu se numara Fecioarele, Gemenii, Balantele, Sagetatorii si Pestii. Ele sunt cele mai sensibile si se pot pierde cel mai usor pe drum, fapt pentru care au nevoie mereu de protectie divina.

Citeste si Horoscop dupa luna nasterii – Ce te asteapta in 2018

Cat despre restul nativilor, stau ceva mai bine cu emotiile. Stiu sa si le stapaneasca si nu iau esecurile ca pe ceva dezastruos, ireparabil. Fecioarele sunt cele mai rele de gura din zodiac. Nu isi dau seama cat rau pot face cu o simpla privire, cu un singur cuvant. Intrucat dracusorul nu le spune ca sunt pe o pista gresita cand trag concluzii pripite, vine ingerasul si le trage de manecuta sa rectifice tot.

Balantele isi pierd foarte repede increderea in fortele proprii. Sunt extrem de echilibrate in cea mai mare parte a timpului, insa atunci cand cad in lacul tristetii, numai Dumnezeu le mai poate scoate din depresie aratandu-le partea frumoasa a vietii.

Citeste si Zodii care iti poarta noroc in noaptea dintre ani – Stai langa ele in seara de Revelion

In viata Balantelor apar de multe ori persoane parca trimise de Dumnezeu, ingeri pazitori cu chip de om care le ajuta in momentele in care credeau ca totul s-a pierdut. Si Sagetatorii sunt foarte credinciosi si au o legatura impresionanta cu tot ce tine de spiritualitate.
Acesti nativi pot pierde foarte mult din cauza sentimentelor negative. Sunt foarte gelosi, foarte posesivi si duc lipsa de o stima de sine. Se pun pe locul doi de multe ori, si exact in acele momente intervine Divinitatea cu forta sa pentru a le arata calea cea dreapta si ca nu e nimic gresit sa se gandeasca si la ei.

Adauga un comentariu