News Flash:

Zona cimitirului Sf. Vasile va fi analizata urbanistic

17 Noiembrie 2010
1203 Vizualizari | 1 Comentarii
Municipalitatea ieseana a organizat in cursul acestei saptamani o licitatie ce vizeaza selectia, implementarea si monitorizarea studiilor de caz pe tema "Urban Enviroment" aferenta proiectului RETINA. La licitatie s-a prezentat un singur ofertant. Astfel, Biroul Individual de  Arhitectura Medaru Constantin a depus o oferta financiara de 13.975 lei fara TVA. Prevederea bugetara a fost stabilita la nivelul sumei de 14.516 lei fara TVA. "Obiectul contractului: pregatirea unei analize din punct de vedere arhitectural si urbanistic asupra unei foste zone industriale propuse spre revitalizare din municipiul Iasi, reprezentarea la nivel de consortiu pe Task Force 2, Urban and Enviroment", se arata in caietul de sarcini. Licitatia face parte dintr-un proiect de introducere in circuitul economic a unei foste zone industriale. Este vorba de zona incineratorului de langa cimitirul Sf. Vasile din CUG. Revitalizarea face parte din proiectul RETINA - Revitalisation Of Traditional Industrial Areas in South-East Europe (SEE).
Municipalitatea ieseana beneficiaza de trei proiecte finantate prin programul SEE, proiecte multianuale ce se vor derula în perioada 2009 - 2012. Proiectul RETINA va fi implementat impreuna cu zece parteneri. Bugetul pentru Iasi este de 278.500 euro, din care contributia municipalitatii este de 5.570 euro. Restul sumei este acoperit de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si de Comisia Europeana. Durata proiectului este 36 luni.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

municipalitatea ieseana retina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

mircea  | #131612
Stimate d-le Boaru, când am vazut, de atâtea şi atâtea ori, că mulţi cititori s-au luat de d-ta punându-ţi la îndoială inteligenţa, am spus că sunt răutăcioşi sau cârcotaşi. De ce mă faci să-mi schimb şi eu părerea? Tema cimitirului Sf. Vasile din "CUG" am mai discutat-o aici şi ţi-am explicat frumos că acest cimitir este localizat în Galata, în CUG fiinţând cimitirul cu numele de "Buna Vestire"! Mai mult, nici adresele nu coincid, "Sf. Vasile" fiind pe şos. Iasi - Voineşti iar "Buna Vestire" fiind înconjurat de aleea T. Neculai şi de aleea Valea Adâncă. Fă bine şi modifică prostia din articol, să nu mai derutezi oamenii şi să mă convingi că, totuşi, criticii d-tale greşesc iar d-ta eşti ieşean get-beget; sau nu eşti?
Adauga comentariu
Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4052 (s) | 22 queries | Mysql time :0.281153 (s)