Eveniment-Social

Zonele de agrement, pregatite pentru ieseni in aceasta minivacanta

Publicat: 30 apr. 2014
1

Având în vedere minivacanta din aceste zile, angajatii firmei care se ocupa de curatenia orasului au demarat actiuni intensive de salubrizare a zonelor de agrement si recreere din municipiul Iasi. Echipele din cadrul sectiei Maturat Cai Publice au fost mobilizate mai ales in zonele de agrement pentru a interveni la îndepartarea deseurilor depozitate necorespunzator si a altor tipuri de reziduuri.

Citeste si: Controale de amploare in zonele de agrement din Iasi de 1 Mai

„Pentru a evita formarea depozitelor necontrolate de deseuri în zonele de agrement, lucratorii din cadrul sectiei Deseuri Solide Urbane vor suplimenta numarul unitatilor de înmagazinare a deseurilor si vor asigura colectarea acestora ori de câte ori se va impune. Angajatii nostri vor interveni într-un ritm sustinut atât în perioada minivacantei, cât si dupa finalizarea acesteia, mentinerea aspectului salubru al municipiului Iasi fiind prioritara”, au precizat reprezentantii Salubris Iasi.

Citeste si: O zona de agrement din Iasi, desfiintata

In aceste zile, programul de lucru la sediul societatii din soseaua Nationala nr. 43 este urmatorul: Casierii – Joi (01.05.2014) – liber; Vineri (02.05.2014) – 08.00 -16.00; Relatii cu Publicul – Joi (01.05.2014) – liber; Vineri (02.05.2014) – 08.00 -13.00.

Citeste si: Descindere cu lautari a Primariei la piscinele de la Ciric

Adauga un comentariu