Actualitate

Zoofilul din Prahova a facut SEX cu o iapa si cu o catea

Publicat: 24 oct. 2012

Tanarul din satul prahovean Plopu, care a fost prins de vecina lui, zilele trecute, in timp ce viola o capra, nu ar fi la prima isprava de acest gen. Localnicii sustin ca barbatul ar fi batjocorit si alte animale din curtea lui sau din cele ale altor consateni.

 

Ionut, tanarul care a violat o capra, a ajuns sa faca sex cu animalele pentru ca nici o fata nu il accepta in preajma. Asta sustin oamenii din sat, care au povestit ca acesta si-ar mai fi satisfacut poftele bolnave si cu alte animale, de la el din ograda sau ale altor vecini. “Pai, nu i-a omorat el gainile maica- sii facand ceea ce le face? A facut-o si cu o catelusa, iar padurarul zicea ca l-a vazut in padure cand facea prostii cu o iapa”, ne-a spus Elena Mihai, una dintre vecinele zoofilului.

Prima care s-a dus insa la politie a fost Georgeta Musat. Femeia isi lasase capra pe camp, iar cand s-a dus sa o ia, l-a vazut pe Ionut in spatele animalului, cu pantalonii in vine. Femeia a facut plangere la politie si a dus capra la veterinar ca sa confirme abuzul. De scarba, sateanca a taiat animalul si l-a dat la caini. Cu toate acestea, Stela, mama zoofilului, nu-si crede baiatul in stare de asemenea ispravi. “Sa ii ia amprente si sa vada daca e adevarat, nu pe vorbe. Eu nu cred ca ar face el asa ceva“, declara mama baiatului.

sursa:Libertatea.roloading...

Adauga un comentariu