Fotbal intern

Zotta, cercetat pentru fals la Vaslui

Publicat: 24 ian. 2012

Preşedintele executiv al FC Rapid Bucureşti, Constantin Zotta, este cercetat de Serviciul de Investigaţii Criminale Vaslui sub acuzaţia de fals în înscrisuri sub semnătură privată, infracţiune pe care ar fi comis-o atunci cand era director general la FC Vaslui.
Poliţiştii vasluieni ai Serviciului de Investigaţii Criminale au declanşat o anchetă la clubul de fotbal FC Vaslui care-l vizează pe fostul director general al grupării Constantin Zotta, după ce acesta ar fi comis o serie de ilegalităţi în documentele clubului.
Cercetările în acest caz au fost declanşate în urma plangerii făcute de către oficialii clubului moldav la Parchetul de pe langă Judecătoria Vaslui, instituţie care a dispus ca cercetările în acest caz să fie efectuate de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Vaslui.
„Intr-o plangere formulată de reprezentanţii SC Sporting Club SA Vaslui, fostul director general Constantin Zotta a fost reclamat pentru întocmirea în fals a unor documente în cadrul clubului FC Vaslui, la dosar fiind ataşate de către club şi documentele la care se face referire în sesizare. In consecinţă, s-au declanşat cercetări pentru a se stabili dacă sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată”, a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX purtătorul de cuvant al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.
Constantin Zotta a ocupat funcţia de director general al clubului FC Vaslui în perioada iulie – noiembrie 2011, la venirea sa la conducerea clubului moldav semnand un contract valabil pe o perioadă de trei ani, care însă a fost reziliat.
In prezent preşedinte al clubului Rapid Bucureşti, Zotta a mai fost dat în judecată de către clubul FC Vaslui la mijlocul lunii decembrie 2011, oficialii formaţiei vasluiene de fotbal solicitand în instanţă achitarea unor sume de bani de către fostul director general al clubului.
Presa centrală a anunţat, sambătă, că preşedintele FC Rapid, Constantin Zotta, este urmărit penal după o plangere depusă de Adrian Porumboiu, fiind acuzat de acesta din urmă de fals în acte.



loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit