Telefoane mobile

ZTE Geek este primul smartphone cu chipset Tegra 4

Publicat: 16 iul. 2013
5
Anuntat initial cu un chipset Intel din seria Clover Trail+, varful de gama ZTE va fi pana la urma un smartphone cu chipset Nvidia, mai exact puternicul Tegra 4.
Evitat pana acum de producatorii hardware din pricina indoielilor legate de consumul sau de energie si temperatura de functionare, percepute ca fiind prea mari pentru cerintele unui smartphone modern, chipset-ul Tegra 4 pare ca va ajunge totusi la inima lui ZTE U988S, mai bine cunoscut dupa numele ZTE Geek, scrie go4it.ro.
In noua configuratie, ZTE Geek vine echipat cu ecran de 5 inch cu rezolutie 1080p si camera foto de 13MP. Chipsetul Tegra 4 ofera CPU quad-core la 1.8GHz, un GPU din seria GeForce si este asistat cu 2GB memorie RAM DDR3.
Momentan, versiunea cu specificatii actualizate a terminalului ZTE Geek este pregatita de lansare doar pentru piata din China, unde va fi disponibil in oferta cu abonament a operatorului de telefonie China Mobile. Din pacate soarta versiunii initiale a telefonului, echipata cu chipset Intel, nu este cunoscuta, la fel si planurile companiei pentru o eventuala lansare a noii editii ZTE Geek pentru piata internationala.
Adauga un comentariu