Gadgeturi

ZTE Grand Memo anuntat la MWC 2013 Barcelona

Publicat: 28 feb. 2013

ZTE Grand Memo primul smartphone anuntat care foloseste platforma Qualcomm Snapdragon 800.

ZTE Grand Memo, smartphone-ul tableta este o alta surpriza a producatorilor chinezi prezentata in cadrul expozitiei Mobile World Congress 2013 de la Barcelona.

Gadgetul se bazeaza pe o platforma hardware Qualcomm Snapdragon 800 quad-core Krait   care poate fi tactata pana la 2,3 GHZ si pe GPU-ul Adreno 330 care este, potrivit afirmatiilor celor de la Qualcomm, cu  aproximativ 50% mai rapid decat generatia Adreno 320. Terminalul prezinta un ecran masiv de 5.7 inch cu o rezolutie de doar 720×1280 pixeli (258 ppi).

Memoria RAM a  acestui terminal va avea o capacitate de 2 GB, iar stocarea interna de 16 GB. Carcasa are o grosime de 8,5 milimetri si o baterie cu o capacitate de 3200 mAh. Conectivitatea wireless 802.11 a/b/g/n/ac, LTE si camera  frontala de un megapixel, iar cea principala cu o rezolutie de 13 megapixeli.

Device-ul va rula Android 4.1 si va prezenta  o interfata grafica proprietara numita MiFavor. Producatorul a anuntat ca terminalul va oferi si stocare online prin intermediul propriului sau serviciu cloud numit Z-Cloud.

ZTE Grand Memo va fi disponibil pe piata undeva in cursul celui de-al doilea trimestru al anului curent, dar nu exista momentan detalii referitoare la o data sigura  de lansare, insa stim ca device-ul isi va face aparitia initial in China si ulterior in Europa. In functie de regiune, specificatiile dispozitivului ar putea varia.loading...

Adauga un comentariu