Internet

Zuckerberg are o mare problema cu Facebook

Publicat: 16 iul. 2012
5

Directorul general al Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat vineri ca cea mai grea sarcina a sa este sa isi dea seama cum sa adapteze cea mai mare retea de socializare la nivel mondial la aparatele mobile, transmite Bloomberg.

„Adaptarea functiunilor Facebook la aparatele mobile este dificila intrucat experienta utilizatorilor acestora este mult diferita fata de cea de pe PC-uri”, a afirmat Zuckerberg intr-un interviu la o conferinta media din Sun Valley, Idaho.

Pe de alta parte, Zuckerberg a minimalizat problemele legate de conducerea unei companii nou listate la bursa. „Lucrurile nu sunt cu mult diferite. Ma concentrez pe constructia de produse„, a spus Zuckerberg, care a infiintat Facebook acum opt ani, in camera sa din campusul Universitatii Harvard.

Facebook se afla sub presiunea de a creste veniturile din publicitate ale serviciului mobil, pentru continuarea cresterii.

Pentru versiunea mobila a serviciului sau, Facebook dezvolta functiuni care permit companiilor interesate sa se promoveze sa tinteasca anumite categorii de utilizatori. Ingrijorarile legate de incetinirea ritmului de dezvoltare au dus la scaderea cotatiei actiunilor Facebook cu aproape 20% de la intrarea la bursa, in luna mai, fiind tranzactionate vineri la circa 30,64 dolari pe unitate.
Adauga un comentariu