International

Zuckerberg, fara emotii: despre Soros, demisie si viitorul Facebook

Publicat: 21 nov. 2018
1

Dupa cel mai recent set de scandaluri cu Facebook in centrul atentiei, Mark Zuckerberg a initiat o noua serie de interviuri, dar nu pare sa regrete in vreun fel practicile companiei pe care o conduce. 

Intr-un interviu acordat postului american CNN, Zuckerberg a fost mult mai increzator in deciziile sale comparativ cu atitudinea pe care a avut-o in fata congresului american in urma cu aproximativ jumatate de an. In loc sa incerce sa-si ceara scuze pentru scandalurile in care este implicata compania sa, CEO-ul a eschivat o mare parte dintre acuzele pe care le-a primit de curand.

Pe un ton aproape condescendent, in momentul in care a fost intrebat de situatia descrisa in raportul recent al celor de la New York Times, Zuckerberg l-a clasificat ca fiind ”in general incorect”. Intrebat din nou pe marginea subiectului a raspuns ca ”Nu este clar deloc pentru mine ca reportajul este corect.”

Vezi si: Fara precedent! Parlamentarii s-au unit impotriva lui Mark Zuckerberg! I se cer explicatii

In ceea ce priveste rapoartele ca s-ar putea retrage de la conducerea Facebook sau ca relatia cu COO-ul Sheryl Sandberg ar fi subreda, Mark le-a desfiintat pe toate. ”Sper sa lucram impreuna pentru urmatoare decenii.” A declarat CEO-ul cele mai mari retele sociale cu referire la viitorul sau si al COO-ului Facebook.

In ceea ce priveste angajarea firmei The Definers pentru a promova ideea ca George Soros a platit critici impotriva Facebook, dintr-un raport intern obtinut de TechCrunch, reiese ca Eliot Schrager si-a asumat decizia respectiva. Schrager a fost sef pe partea de politici externe al companiei al companiei conduse de Zuckerberg. Definers trebuia sa imprastie informatii negative despre concurenta Facebook si sa promoveze ideea ca oricine critica actiunea gigantului din social media este finantat de Soros.

Adauga un comentariu