Magazin

Zuckerberg, mesaj anti-Facebook: „Lasati calculatoarele si iesiti in oras la alergat!”

Publicat: 05 ian. 2016
1

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a lansat o provocare pentru utilizatorii retelei de socializare – ‘sa se ridice de la calculator si sa alerge’, scrie theverge.com, care citeaza o postare a lui Zuckerberg pe reteaua de socializare in care acesta anunta ca va alerga 587 de km in 2016.

Zuckerberg, care si-a intitulat campania ‘Un an de alergare’ (‘A Year of Runing’), i-a incurajat pe utilizatorii retelei Facebook sa alerge aceeasi distanta in 2016.

‘Aceasta este o distanta mare de parcurs, dar nu este un obiectiv nebunesc’, a scris Zuckerberg pe Facebook. ‘Este o mila (n.red. – aproximativ 1,6 km) pe zi, iar la un ritm moderat reprezinta mai putin de 10 minute de alergare in fiecare zi’, conform aceluiasi mesaj postat de Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, care a denumit anul 2015 ‘Year of Books’, a creat pe Facebook un grup de discutii dedicat campaniei din acest an, ‘A Year of Running’, unde utilizatorii isi pot impartasi experientele. Fondatorul Facebook a anuntat ca va posta frecvent, pana in prezent grupul reunind 43.000 de utilizatori ai retelei de socializare.

Adauga un comentariu