Eveniment-Social

Zuzan despre terenul de tenis: „Indiferent ca esti regele tenisului trebuie sa respecti hotararile de CL”

Publicat: 16 iul. 2014

Secretatul Primariei, juristul Mircea Zuzan a facut unele lamuriri in ceea ce priveste hotararile luate in plenul sedintelor de Consiliu Local Municipal (CLM). Inca din anul 2010 este data o hotarare de Consiliu Local Municipal in privinta terenului de tenis, unicul din Pascani, dar care nu este respectata. “Hotararea de Consiliu Local Municipal data in 20.08.2010 arata clar faptul ca sunt impuse o serie de taxe speciale pe terenul de tenis situat in strada Garabet Ibraileanu, nr. 2. Conform hotararii, in intervalul orar 07.00 – 09.00 terenul poate fi rezervat de catre persoanele adulte. De la ora 09.00 – 16.00 terenul poate fi rezervat de catre copii si elevi, iar de la 16.00 – 22.00 persoanele adulte pot beneficia din nou de el. Copiii, elevii cu varste de pana la 16 ani au acces gratuit.

Elevii peste 16 ani trebuie sa plateasca 20 lei/h, iar persoanele adulte 30 lei/h. Este un proiect de hotarare care a fost votat de consilieri si care produce efect. Indiferent ca esti regele tenisului, consilier local s.a.m.d. trebuie sa respecti hotararile de CL. Eu as veni chiar cu o propunere ca acei copii sau tineri care participa la competitii sportive adevarate, nu cele organizate intre ei, sa aiba acces gratuit pe teren pentru a se putea pregati. Mai mult, banii care ar trebui sa fie incasati pentru accesul pe teren sa se intoarca tot la acel teren de tenis sub forma de investitii. Ma refer la amenajarea unui dus, sa fie cumparate rachete de tenis, mingi si tot necesarul. Merg pe ideea ca hotararile de Consiliu Local sa fie respectate nu interventiile politice sau altele”, ne-a declarat juristul Primariei Pascani, secretarul Mircea Zuzan.

Amintim faptul ca aceste precizari sunt facute dupa ce un consilier local PSD, Mihut Benone, si-a rezervat in mod abuziv dreptul de a juca tenis pe acel teren impreuna cu o gasca de prieteni precizand faptul ca a primit unda verde si dreptul de a juca de la viceprimarul municipiului Pascani Vasile Axinte, lucru care a fost negat de vice. Partea proasta este ca unii copii nu pot avea acces pe terenul de tenis, unicul din oras, deoarece rezervarile sunt facute la foc automat pe cateva zile sau saptamani, timp de ore intregi.loading...

Comentarii
 • Sa traiesti domnule Mihaila,saru”mana lu matale, dle Zuzan! Doreati de fapt sa mai luati niste bani si nu mai stiati de unde.Din 42 lei alocatie un copil de 16 ani se va duce de doua ori la teren!!Pe un teren facut de dl.Craciunescu si de care nu se ocupa nimeni din Primarie,nici macar la dat zapada de pe el.Si daca din 2010 si pana acum a functionat asa,de ce s-ar schimba acum? Ca zice dl.ziarist? Eu zic sa bagati niste plati retroactive!!Si banii sa ii dati dlui Mihaila..sa-l faceti cetatean de onoare, ca rezolva cea mai grava problema a acestui municipiu minunat,condus de oameni capabili sa se laude cu realizarile altora!Asteptam opinia primarului,a premierului,a presedinte si a inalt-preasfintitului.

 • S-a trezit badia Zuzan mare jucator de tenis…precum si marele reporter al acestui articol.Ce tot va luati de acest consilier..???Acest om se lupta pe toate fronturile pt a reusi constructia inca unui teren de tenis.Are si el dreptul sa joace tenis ca orice alt locuitor al acestui oras…Mai ziarist parlit ce esti te rugam sa-ti vezi de treburile tale si nu mai scrie asemenea articole in ziare…Macar respect sa ai pt niste oameni de 78 ani care joaca in acel grup…

 • Sa traiesti domnule Mihaila,saru”mana lu matale, dle Zuzan! Doreati de fapt sa mai luati niste bani si nu mai stiati de unde.Din 42 lei alocatie un copil de 16 ani se va duce de doua ori la teren!!Pe un teren facut de dl.Craciunescu si de care nu se ocupa nimeni din Primarie,nici macar la dat zapada de pe el.Si daca din 2010 si pana acum a functionat asa,de ce s-ar schimba acum? Ca zice dl.ziarist? Eu zic sa bagati niste plati retroactive!!Si banii sa ii dati dlui Mihaila..sa-l faceti cetatean de onoare, ca rezolva cea mai grava problema a acestui municipiu minunat,condus de oameni capabili sa se laude cu realizarile altora!Asteptam opinia primarului,a premierului,a presedintelui si a inalt-preasfintitului.

 • D-le consilier care tot spuneti ca vreau sa iau bani la terenul… am o intrebare: eu am votat acel proiect de hotarare? eu am stabilit taxa? Dar cum spun si cei de la PSD, colegi de-ai matale, habar nu ai pe ce lume traiesti.
  PS: Pensionarii au gratuit!
  PS2 : elevii de pana la 16 ani la fel.
  PS3 : Cum te zbati tu sa faci un alt teren? concret? ce initiativa ai avut pana acum in plen? Lasati caseria de la Primarie si mai interesativa de comunitate si de cetatenii care au ales acest partid.

 • Sa-nteleg ca „denis si zoro”,cei care au comentat este aceeasi persoana.Adica consilierul.El se lauda,el se contrazice si tot el se pupa-n fund.Bolovan e :)))) De unde tot scot astia de la psd asemenea specimene?

Adauga un comentariu