Eveniment-Social

ZVON sau REALITATE? Protopopul Pavel Postolache va fi dat jos din functie?

Publicat: 20 ian. 2016

Dupa ce, in ultima vreme au existat fel si fel de speculatii cu privire la faptul ca protopopul Municipiului Pascani, Pavel Postolache, ar urma sa fie inlocuit sau ca intentioneaza sa renunte la sefia protopopiatului, acesta a spulberat toate zvonurile de acest gen.

„Am o varsta destul de inaintata, 58 de ani, si sunt protopop in Pascani de 25 de ani. Nu este usor sa detii aceasta functie, ba chiar sunt foarte multe responsabilitati si uneori ma ajunge si pe mine oboseala, insa de atatia ani m-am obisnuit. Deocamdata nu mi-am pus problema de a renunta la sefia protopopiatului, dar nu se stie niciodata ce va fi”,a declarat preotul protopop, Pavel Postolache.

El a lasat sa se inteleaga ca functia pe care o detine momentan este in mana celor din conducerea Mitropoliei Moldovei si Bucovinei. Reporterii nostri l-au contactat pe purtatorul de cuvant al Mitropoliei, iar acesta a infirmat faptul ca ar exista discutii cu privire la schimbarea actualei conduceri a Protopopiatului Pascani.

„Nu exista niciun fel de decizie in sensul acesta, nu se pune problema schimbarii Protopopului din Pascani”, a declarat telefonic preotul Constantin Sturzu.loading...

Comentarii
  • SFINTIA SA SI-A VAZUT SACII IN CARUTA DUPA 25 ANI DE MUNCA GREA CA PROTOPOP ,CRED CA STA INTR-O VILISOARA DE VRE-O 200 MP ARE SI EL SI PROTOPOPA MASINA NU MAI VORBESC DE PROGENITURILE LUI .TOTI ACESTI TRANTORI NU-S ANIMATI DE A FACE BINE PENTRU ALTII CI PENTRU A PROSTI SI COLECTA BANI DE LA BETII ROMANI AMARATI .OAMENI BUNI SA CREDEM IN DZ SFANTUL FACAND BINE CELOR DIN JUR MAI NECAJITI CA NOI ,SA IMPARTIM BUCATICA CU CEL FLAMAND ,DAR NU UMFLATI BUZUNARELE POCHILOR .EI TRAIESC BINE DAR MILA N-AU DE NIMENI .DANIEL II CRAPA BURTA DE ATAT POST SI SMERENIE .NU SE MAI SATURA DE AVERI SI BELSUG .

    • Eheeee. Adevar grait-ai frate. Un preot mai lipsit de har decat preacinstitul din articol nu am vazut. Si o nesimtire crasa cand vine vorba de cerut bani. Preotia este o meserie pentru cei mai multi. Mai exista un procentaj de preoti care intr-adevar cred, dar este foarte mic din pacate. Cele mai sarace popoare din lume sunt cele care isi pun baza in Biserica si asteapta sa le pice din cer. Dumnezeu se gaseste peste tot. Nu trebuie sa asteptam sa ne dea fara sa facem nimic, nu trebuie sa imbogatim preotii. Trebuie sa fim oameni buni, sa muncim, sa fim demni, sa ajutam pe cei din jur, nu sa semnam condica zi de zi, saptamana de saptamana la biserica.

Adauga un comentariu