Hardware

Zvonuri: Polaroid se pregateste de lansarea unei tablete 3D

Publicat: 12 apr. 2012

Chiar daca a intampinat probleme destul de mari in ultima perioada cu reinventarea brandului, Polaroid, compania devenita populara prin productia de camere foto, se pare ca a confirmat lansarea in curand a unei tablete de 10 inci cu un panou 3D fara ochelari in Europa. Cei de la Expert Reviews au prins primii aceasta informatie raspandita foarte rapid pe site-urile de specialitate.

Tableta Polaroid vine preinstalata cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, va avea un raport de aspect de 4:3 – ca si iPad-ul si o rezolutie nativa de 1024 x 768. La interior se preconizeaza un procesor ARM tactat la 1,5 GHz ajutat la capatul celalalt al firului de 512 MB RAM. Memoria interna, desi va fi de doar 4GB, va suporta extinderea cu pana la 32GB cu ajutorul unor carduri de memorie – cel mai probabil microSD. Nu va lipsi nici un conector HDMI pentru a trimite semnal la rezolutie 1080p pentru un panou extern.

Daca totul merge bine, pretul pentru tableta cu panou 3D ar trebui sa fie in jurul sumei de 249 euro, desi inca nu avem o data de lansare oficiala. In ceea ce priveste disponibilitatea in Europa, sunt ceva sanse ca tableta sa apara in lunile urmatoare, dar in SUA inca nu s-a anuntat nimic.loading...

Adauga un comentariu