Internet

ZyXEL NBG-416N Review – FOTO

Publicat: 12 mart. 2012

Pentru acest inceput de saptamana avem la review router-ul wireless ZyXEL NBG-416N si suntem bucurosi sa va prezentam acest model destinat utilizatorilor mainstream / entry-level produs de un specialist cu state vechi in domeniul echipamentelor de retelistica asa cum este ZyXEL.

Scurta introducere despre ZyXEL

Pentru ca acesta este primul produs din portofoliul ZyXEL pe care il avem la review, merita sa va prezentam inainte de toate cateva informatii despre compania producatoare.

ZyXEL a fost fondata in anul 1989 unde altundeva decat in Taiwan, compania produce o gama larga de echipamente pentru sectorul de retelistica entreprise/business/home-user precum switch-uri, modem-uri, routere, network attached storages si sisteme centralizate de management al retelelor.

Compania are in prezent 3200 angajati, 33 birouri de vanzari, doua centre de dezvoltare & cercetare, produsele sale fiind distribuite in 70 de tari ajungand in peste 150 piete regionale.

Ambalaj

Routerul ZyXEL NBG-416N este oferit intr-o cutie din carton lucios de dimensiuni mici cu o grafica ce te duce cu gandul spre produse din zona business. Pe partea din fata producatorul a tinut sa puncteze ca acesta este un produs din gama „Green„, ofera suport pentru viteze de 150 Mbps in frecventa 2.4GHz si ca trei din principalele sale caracteristici sunt WMM QoS management, wireless scheduling si implicit economia de curent atunci cand conexiunea este inactiva.

Continut si Accesorii

Routerul este simpatic, de un alb sidefat lucios care dupa calitatea pozei realizate de noi a reusit sa ne faca sa uitam de setarile corecte pentru aparatul foto dar asupra echipamentului o sa revenim amanuntat in paginile urmatoare.

Accesoriile sunt cele strict necesare pentru punerea in functiune si constau in alimentator, cablu LAN, ghid de instalare, certificat de garantie si un CD cu drivere / utilitare.loading...

Adauga un comentariu