News Flash:

Oua umplute

15 Noiembrie 2000
683 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente pentru 8 portii: 8 oua, 50 g sunca taiata marunt, 80 g branza de vaca, 80 g patrunjel verde, maghiran, otet, piper, sare.
Fierbeti ouale tare, apoi lasati-le sa se raceasca. Taiati fiecare ou in doua, pe lungime, apoi amestecati bine galbenusul si sunca pana obtineti o compozitie omogena. Adaugati putin maghiran, cateva picaturi de otet, sare si piper. Umpleti ouale cu aceasta compozitie si serviti-le pe frunze de salata.
Distribuie:  
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate

© 2017 - BZI.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1673 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019696 (s)

loading...