Actualitate

Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh: „Mă văd căsătorită, cu un copil și o carieră frumoasă!”

Publicat: 11 apr. 2024
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Alexia Eram despre căsătoria cu Mario Fresh Mă văd căsătorită cu un copil și o carieră frumoasă
Alexia Eram a vorbit despre căsătoria cu Mario Fresh

Alexia Eram a vorbit despre căsătoria cu Mario Fresh. Fiica Andreei Esca a precizat că își dorește să fie cerută de soție de iubitul ei Mario Fresh, care îi este alături de aproape opt ani, alături de care să aibă un copil, dar și o carieră frumoasă.

Alexia Eram, despre căsătoria cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cupluri din show-biz-ul românesc. Cei doi au cariere de succes și sunt împreună de aproape opt ani, chiar dacă sunt foarte tineri. Fiica Andreei Esca a dezvăluit că nu are în plan să facă marele pas, dar se gândește că se va întâmpla la un moment dat.

„Mă văd și eu căsătorită, cu un copil măcar și cu o carieră frumoasă și stabilă. Eu trebuie să mă gândesc sau el? Suntem foarte tineri, am 23 de ani, nu pun presiune, când o se întâmple o să se întâmple, chiar nu mă gândesc la asta”, a declarat Alexia Eram.

Despre relația cu Alexia Eram, Mario Fresh declara, în urmă cu ceva vreme, că între ei există o încredere și o iubire necondiționată.

„Sunt șapte ani, îți dai seama că sunt multe lucruri. Încrederea și ceea ce am construit… o dobândești încet, încet și încrederea și tot ce avem noi. Încrederea și iubirea asta necondiționată, e ceva pur între noi”, a menționat Mario Fresh.

Alexia Eram: „Nu prea am haine scumpe“

Alexia Eram este independentă din punct de vedere financiar, are propriul apartament și a devenit proprietara unei mașini de lux, în valoare de 70.000 de euro. Influencerița nu depinde de banii părinților, Andreea Esca și Alexandre Eram, din perioada când era studentă. Pasionată de modă, Alexia Eram recunoaște că investește mulți bani în obiecte vestimentare, însă mai important e ca ținutele să-i reflecte personalitatea.

Creatoarea de conținut câștigă bani din activitatea ei în mediul online și deține o firmă care se ocupă cu activități de consultanță în domeniul relațiilor publice și al comunicării. La 23 de ani, fiica Andreei Esca și-a cumpărat propriul apartament și conduce o mașină scumpă. Aceasta a spus că nu mai depinde de banii părinților de când era studentă, iar veniturile sale îi asigură un stil de viață liniștit și confortabil.

Alexia Eram investește cei mai mulți bani în haine și pantofi. Creatoarea de conținut recunoaște că nu are haine foarte scumpe în garderoba ei.

„Dau mai mulți bani pe pantofi sau pe genți, în rest haine nu prea am. Nu prea am haine atât de scumpe, cred că gențile și pantofii, pentru că țin la calitatea lor. Contează cum îți asortezi hainele, dacă ai un stil“, a mai spus Alexia Eram, care a vorbit și despre căsătoria cu Mario Fresh.

Comentarii
Adauga un comentariu