Local

Amenzi usturatoare, impartite de politistii ieseni

Publicat: 12 mai 2019
1

Politistii ieseni au intervenit la peste 100 evenimente la finalul saptamanii, majoritatea sesizate prin 112. Au aplicat peste 150 de sanctiuni contraventionale, iar în urma actiunilor si interventiilor efectuate au fost sesizate peste 10 infractiuni.

Vezi si: Cel mai SUFLETIST hot din Iasi a ajuns dupa gratii! In fata politistilor s-a jurat ca nu a furat, dar cu toate acestea a fost dispus sa plateasca tot ce i-a disparut unei femei

Politistii au actionat pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. A fost organizata o actiune si s-a intervenit la 113 evenimente, dintre care 97 au fost sesizate prin 112. În urma activitatilor au fost sesizate 11 infractiuni.

Vezi si: Actiune uriasa a politistilor ieseni! Sute de soferi au fost trasi pe dreapta de catre oamenii legii! Unii s-au ales cu dosare penale – FOTO, VIDEO

Totodata, pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 200 de sanctiuni contraventionale, în cuantum de 43.275 lei. Siguranta rutiera si salvarea de vieti sunt, de asemenea, prioritati ale Politiei iesene. Astfel, politistii rutieri au desfasurat activitati pentru prevenirea accidentelor de circulatie. Au fost retinute în vederea suspendarii 3 permise de conducere.

Vezi si: EXCLUSIV! Furtul anului la Iasi! Mai multi barbati au furat peste 60.000 de euro si 1 miliard de lei vechi

 

 

Adauga un comentariu