Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”

17 mai 2024, 08:18 _____ Vizualizări
BZI.ro, în Actualitate

Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf au avut mulți ani de certuri și scandaluri, iar momentul împăcării a venit abia acum. Antrenorul i-a spus încă actualei sale soții că vrea să facă pace, Anamaria fiind total de acord cu acest aspect. Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf.

Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf

Carmen Harra a vorbea despre „împăcarea momentului” și face o predicție interesantă atât în ceea ce privește viața personală a celor doi, cât și situația actuală dintre ei.

Cunoscuta clarvăzătoare a fost de părere că această împăcare este una benefică, relația dintre ei fiind pe punctul de a fi rezolvată.

„Scandalul ajunge la o fază finală. Ea este, după cum am calculat anul personal 9, ăsta e un an în care ea trebuie să își încheie socotelile, în special starea asta tensionată și negativă. Este spre binele ei, pentru că din decembrie, ea într-o altă perioadă a vieții ei, o perioadă constructivă și dacă nu își rezolvă karma asta cu el și nu pune punct stării ăsteia de ură, de anxietate, ea nu merge mai departe și nici el și s-au blocat amândoi. Cred că, în sfârșit, își dau amândoi seama că e momentul să îngroape securea războiului și să facă pace. Eu cred că lucrul ăsta se va întâmpla. E spre binele amândurora. 2025 este anul Anei!”, a declarat Carmen Harra.

Clarvăzătoarea a precizat că în spatele nevoii antrenorului de a îngropa securea războiului se află dorința de a-și face ordine în viață.

„Și el simte că nici în viața lui lucrurile nu sunt bune, că trăiește cu această suferință a unor lucruri nerezolvate, mai ales când este vorba de un copil la mijloc, e o situație complicată, foarte complexă și emoțiile astea negative duc la amplificarea unor traume. E bine din toate punctele de vedere, atât pentru ei, cât și pentru copii”, a zis Carmen Harra.

Carmen Harra, despre Anamaria Prodan: „Multe răni sunt încă deschise!”

Carmen Harra a vorbit și despre relațiile Anamariei Prodan, spunând că impresara îl caracteriza a fi un „om minunat” pe Flavius Nedelea sau un bărbat  care „nu a trăit între amante”, după care cei doi și-au spus „adio”. Clarvăzătoarea a explicat motivul pentru care relația dintre cei doi nu a funcționat.

„Când treceți printr-un divorț zdruncinător, care te afectează emoțional, ești pus public să treci prin asta, în fața a milioane de oameni care te analizează. Ea este o fată extraordinară, este o frumoasă, o războinică, o luptătoare, dar fiecare dintre noi, când trece printr-o separare, nu își găsește corespondentul de viață a doua zi. Trebuie să treacă o perioadă să te vindeci. Ea nu s-a vindecat încă”, a mărturisit Carmen Harra.

Carmen Harra prevede că pe Anamaria nu o va aștepta un viitor dureros în urma acestei despărțiri. De asemenea ea prezice că Anamaria va face pace cu trecutul ei prin împăcarea cu Laurențiu Reghecampf. Carmen mai susține că, prin această împăcare, Anamaria Prodan va începe procesul vindecării sale sufletești.

,,Anamaria atrage relații pasagere, însă trebuie să stea o perioadă să mediteze, să aprofundeze ce se întâmplă cu ea, să se vindece și apoi să intre în relația în care trebuie. Ea nu este, încă, un om care a făcut pace cu tot ce i s-a întâmplat. Partenerul ideal vine în viața ei în momentul în care ea va face pace cu trecutul”, a mai zis Carmen Harra, care a spus a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf.

Comentarii
  • Prof. Dr. Florin Beuran

    Carmen l-a castrat azi pe läbarul Ciucä

  • carmen Johannis

    Multä pulä in botul curvei Firea

  • Nepoata lu' Nostradamus

    Nu stiu cum de reusiti sa-i faceti un asa mare rating lui Carmen Hara.
    Daca ar fi clarvazatoare adevarata ar avea un scor de cel putin 70% la predictii, cum avea baba Vanga.
    Dar asa, dansa nu se apropie nici macar de 30% din tot ceea afirma in mass media ca se va intampla!!!

    Va las pe voi sa concluzionati cat adevar este in fiecare predictie facuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *