Actualitate

Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor

Publicat: 19 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Mulți români vor să știe cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca

Minivacanța care urmează pentru bugetari îi face pe aceștia să se gândească la o ieșire din cotidian. Dacă vreți un loc încărcat de tradiție, poți să optezi pentru una dintre vilele din Valea Zânelor. Tocmai de aceea, mulți români vor să știe cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca. Dacă vrei să mergi în acest loc, trebuie să știi că va fi nevoie să nu te uiți la bani, pentru că prețurile nu sunt pentru oricine.

Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca!

Știrista de la Pro TV Andreea Esca deține un complex turistic în inima Transilvaniei pentru turiștii care doresc să se răsfețe într-o experiență cu totul aparte. Situat în Porumbacul de Sus, un pitoresc sat din Sibiu, complexul Andreei Esca a devenit un adevărat refugiu pentru persoanele dornice să evadeze din agitația orașului și să se bucure de liniștea și frumusețea naturii.

Turiștii sunt atrași de frumusețea locului, complexul incluzând și Castelul de Lut de pe Valea Zânelor, o atracție turistică emblematică a Transilvaniei, construită în 2014, care a atras în fiecare an un număr tot mai mare de vizitatori.

Prezentatoarea TV are în Valea Zânelor 5 case tradiționale din lemn, amplasate strategic pe malul râului, oferind oaspeților facilitățile moderne de care au nevoie, alături de peisaje de vis care completează experiența lor.

„Descoperiți 5 case tradiționale din lemn, pe malul râului, care au mai bine de 150 de ani. Toate restaurate în 2019 și dotate cu facilități moderne. Veți putea experimenta aroma românească într-o casă compusă din două dormitoare într-un spațiu deschis și o baie. În stațiune există trei Pavilioane unde vă puteți savura cafeaua și, de asemenea, puteți face un grătar cu prietenii”, se arată în descrierea locației.

Case tradiționale restaurate, ce datează de 150 de ani

Dat fiind că ne apropiem cu repeziciune de minivacanța de 1 Mai, complexul Andreei Esca atrage atenția unui număr mare de turiști în căutare de cazare.

Proiectul Andreei Esca este unul unic în România, ea reușind să păstreze amenajările interioare în linie cu istoria caselor, adăugându-le imobilelor energie electrică, apă curentă și canalizare. Bojdeucile-bungalow sunt dotate cu televizoare, cuptor și microunde, uscător de păr, frigider, aparat de cafea și internet fără fir.

Pentru a te bucura de farmecul unei case tradiționale restaurate, ce datează de 150 de ani și care a fost modernizată în 2019, va trebui să aloci suma de 770 de lei pentru închirierea unei vile care oferă două dormitoare și o baie, cu o suprafață totală de 48 de metri pătrați.

Pe lângă facilitățile interioare ale vilei, Andreea Esca pune la dispoziția oaspeților săi o bucătărie comună complet utilată, un șemineu în aer liber, mobilier pentru exterior, zone de picnic și terase, locuri de luat masa, o grădină îngrijită, facilități de grătar, șezlonguri și paturi de plajă. În plus, complexul dispune de o baie în aer liber și echipamente de joacă pentru copii, împreună cu un teren de joacă special amenajat.

Astfel, mulți români vor să știe cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca.

Comentarii
Adauga un comentariu