Actualitate

Ce poveste de dragoste a trăit Carmen Harra! Ce a făcut după ce a murit Virgil Nicodivi

Publicat: 16 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ce poveste de dragoste a trăit Carmen Harra Ce a făcut după ce a murit Virgil Nicodivi
Carmen Harra a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Virgil Nicodivi

A avut o viață tumultoasă și puțini știu ce poveste de dragoste a trăit Carmen Harra și soțul ei, Virgil Nicodivi. Cei doi căsătorindu-se după 3 săptămâni de relație. Regretatul partener de viață al clarvăzătoarei a murit acum 15 ani, dar vedeta nu s-a recăsătorit.

Ce poveste de dragoste a trăit Carmen Harra

Carmen Harra și Virgil Nicodivi au trăit o poveste de dragoste frumoasă. cei doi căsătorindu-se după 3 săptămâni de relație. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și au trecut foarte repede la pașii următoriai relației lor. Soțul clarvăzătoarei a murit în anul 2019, iar după trecerea acestuia în neființă, ea nu a mai avut niciun alt partener. Aceasta a declarat că știa când va muri partenerul ei de viață și o durea foarte tare acest lucru.

„L-am cunoscut pe soţul meu după două zile şi ne-am căsătorit după trei săptămâni. Eram noi doi împotriva lumii! Era un sentiment intens, care a continuat şi după trecerea lui în nefiinţă. Soţul meu venea cu florile la uşă. Eu fac calcule şi am ştiut de la început când va muri. Ştiam că el nu va depăşi vârsta de 60 de ani. Aveam lacrimi în ochi şi îi spuneam în glumă sau în serios că el trăieşte mai mult decât mine”, a declarat Carmen harra.

Prezicătoarea a spus că abilitatea sa de a vedea viitorul și darul său nu au fost de folos în viața sentimentală. Clarvăzătoarei nu caută o relație temporară, ci una profundă și stabilă, care să dureze.

„Eu sunt genul de om care nu caută iubiri pasagere, caut ceva care să reziste și nu am găsit încă ce căutam eu. Aici e defectul viziunilor mele, că pot să văd într-un om mai mult decât ar trebui să văd. Pe mine nu mă minte un bărbat, în general lumea nu mă minte. Mă prefac și îi las să mă mintă”, a spus Carmen Harra.

Are o fată cu soțul ei

Carmen Harra și Virgil Nicodivi au împreună o fiică, Alexandra, acum în vârstă de 38 de ani. Fata clarvăzătoarei locuiește de mai mulți ani în Statele Unite ale Americii. Aceasta este o scriitoare de succes, cu mai multe bestseller-uri la activ. Ea oferă consiliere în probleme de relații de cuplu și colaborează cu prestigioasa publicație Huffington Post.

Alexandra și-a pus amprenta pe cartea „Committed”, pe care a scris-o în colaborare cu mama ei, Carmen Harra. Această colaborare a atras atenția presei din SUA asupra tinerei autoare din România.

Nu doar aceste realizări au adus-o în atenția presei americane, ci și formele ei voluptoase, fiind comparată cu Kim Kardashian.

„Alexandra Harra calcă pe urmele mamei sale. Încă din copilărie, prin natura profesiei mamei ei, Alexandra a avut acces la poveștile a mii de oameni și a învățat, direct, tehnici de terapie și de consiliere. Alexandra gestionează afacerea familiei și, la rândul ei, le oferă clienților îndrumare de specialitate. Alexandra își dorește să le ajute pe tinerele femei să-și descopere valoarea și drumul în viață. Este editorialist la Huffington Post, RelationshipHeadquarters.com și la alte publicații de specialitate“, a scris presa americană despre ea.

În ceea ce o privește pe Carmen Harra, aceasta a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Virgil Nicodivi.

Adauga un comentariu