Cancan

Cum arată Cătălina Ponor la 34 de ani. Campioana mondială nu mai este deloc aşa cum o ştiam

Publicat: 17 sept. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Cum arată Cătălina Ponor la 34 de ani. Campioana mondială nu mai este deloc aşa cum o ştiam
Cum arată Cătălina Ponor la 33 de ani. Fosta gimnasta este o femeie extrem de frumoasa cu o silueta de vis

După ce s-a retras din activitatea sportivă, una dintre cele mai mari gimnaste din România a dispărut din peisaj. Foarte mulţi oameni se întreabă cum arată Cătălina Ponor la 34 de ani. Fosta gimnasta a ajuns acum o femeie extrem de frumoasă cu o siluetă la care mute femei visează. Recent, Cătălina Ponor a anunţat că se va căsători cu omul iubit, nimeni altul decât Bogdan Jianu.

Cum arată Cătălina Ponor la 34 de ani

Cătălina Ponor, multipla campioana mondială, a ajuns la cei 34 de ani, o femeie extrem de frumoasă, elegantă, caldă şi nu în ultimul rând, cu un corp bine sculptat, aşa cum îi stă bine unei foste gimnaste. Recent, Cătălina a dat uitării suferinţele din trecut şi şi-a anunţat fericită fanii că se va căsători cu omul iubit, nimeni altul decât Bogdan Jianu.

În rândurile de mai jos vă prezentăm imagini de neuitat din trecutul Cătălinei Ponor, imagini care subliniază transformarea uluitoare a Cătălinei dintr-o copilă care muncea din greu şi lua medalia după medalie, în femeia puternică şi frumoasă de astăzi.

Cătălina Ponor, iubitoare de copii şi de animale

Fosta gimnasta postează frecvent pe conturile sale de socializare fotografii în care este înconjurată de copii sau în care se joacă cu căţelul ei. Mereu cu zâmbetul pe buze, Cătălina pare a fi o sursă inepuizabilă de energie pentru toată lumea, fosta gimnasta iubind sportul în continuare, implicându-se în diverse proiecte alături de copii.

Fosta gimnasta a fost cerută în căsătorie

La începutul lunii august, Cătălina dădea fanilor vestea cea mare. Frumoasă gimansta a spus ”DA” din toate inima şi se pregăteşte să îmbrace rochia de mireasă.

”Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viaţa mea! I-am spus ”Da” bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa ❤️ Te iubesc”, a scris ea, atunci când a primit inelul.

Vestea cea mare i-a bucurat pe fanii sportivei. Aceştia i-au trimis sute de mesaje de apreciere şi de gânduri pozitive:

”Iuhhuuuuu❤️❤️❤️ ce mă bucuuuur baby pentru tineee?/ ??❤️ Felicitări @cătălina_ponor !!!/ Ce frumos ! Să fiţi fericiţi !?/ Felicitări!!! Să fiţi fericiţi!!! ??/ felicitări şi tot ce-i mai bun pe lume ❤️”, sunt doar câteva dintre sutele de mesaje primite.

Cine este iubitul Sandrei Izbasa. Răzvan este un bărbat celebru

Fosta mare gimnastă a confirmat că este într-o relaţie cu nimeni altul decât nepotul lui Ştefan Bănica. Răzvan Bănica, cel cu care se iubeşte frumoasă sportivă, este actor la Teatrul Nottara din Bucureşti. Cei doi şi-au anunţat relaţia printr-o postare pe Instagram.

Fosta gimnasta Sandra Izbasa, dublă campioana olimpică, este una dintre cele mai frumoase sportive din ţara noastră. Aceasta tocmai a dezvăluit că are o relaţie cu actorul Răzvan Bănica, nepotul lui Ştefan Bănica Jr.

Cei doi îndrăgostiţi şi-au făcut publică relaţia, printr-o postare pe Instagram. Imaginea a fost publicată de Răzvan, 28 de ani, actor la Teatrul Nottara din Capitală. Acesta a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografie.

„Awww, eşti vagaboooont?”, i-a comentat amuzată Sandra Izbasa iubitului său, după o replică făcută celebra de Răzvan Fodor, la Asia Express.

Adauga un comentariu