Cancan ultimă oră

Schimbare totală a artistei! Cum arăta Nicole Cherry în copilărie?

Publicat: 24 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Schimbare totală a artistei Cum arăta Nicole Cherry în copilărie
Nicole a pregătit tot ce era nevoie pentru micuță și continuă să facă cumpărături, pentru a avea o camera cu tot ce este necesar

Acum este o cântăreață de succes și o știe toată țara, dar puțini știu cum arăta vedeta în copilărie. De la fetița cu părul creț și zâmbetul inocent a devenit una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Nicole Cherry, că despre ea este vorba a scos de la naftalină imagini din copilărie.

Cum arăta Nicole Cherry în copilărie

Nicoleta Janina Ghinea după numele din buletin este greu de recunoscut după pozele din copilărie. Vedeta în vârstă de 21 de ani nu mai seamănă cu pozele din copilărie. Cântăreața a început să meargă la sala și-a pus silicoane, iar pozele din trecut sunt doar o amintire.

Ce planuri are vedeta

La doar 21 de ani știe foarte bine ce vrea să facă pe viitor. Carierea ei este înfloritoare, iar în dragoste stă la fel de bine. Ea este împreună de doi ani cu Florin Popa. Bărbatul este mai mare decât ea cu opt ani. Artista vede această diferență de vârstă ca un avantaj, după cum declara la începutul relației. Iubitul ei are o afacere în prezent care îi ocupă destul de mult timp, ceea ce se potrivește mânușă cu programul aglomerat al artistei.

Nicole Cherry postează destul de des fotografii din vacanțe împreună cu iubitul. Totodată, aceasta nu dezvăluie foarte multe din viața lor privată. Puține sunt momentele când se confesează fanilor. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, cântăreața a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă în următorii doi-trei ani. Nicole Cherry le-a mărturisit sâmbătă fanilor săi pe contul de Instagram că este pregătită să devină mămică alături de Florin. Nicole s-a născut la Bucureşti, la data de 5 decembrie 1998. Tânăra artistă a devenit cunoscută în anul 2013, atunci când, la doar 14 ani, a lansat single-ul “Memories”. În 2014, ea a câștigat premiul “Zu Music Award” la categoria “Best Breakthrough Artist”.

Adauga un comentariu