Actualitate

Dănuţ Lupu riscă să ajungă iar la închisoare! Are un nou dosar penal

Publicat: 10 apr. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Dănuţ Lupu riscă să ajungă iar la închisoare Are un nou dosar penal
Dănuț Lupu riscă să ajungă iar la închisoare

Dănuţ Lupu riscă să ajungă iar la închisoare! Fostul mare internațional român are o nouă provocare legală, care îi amenință libertatea și reputația. Chiar dacă a fost eliberat din detenție, Dănuț Lupu este pus  din nou sub acuzare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, dar și instigare la mărturie mincinoasă.

Dănuţ Lupu riscă să ajungă iar la închisoare!

Dănuţ Lupu ar putea ajunge iar în închisoare fiind acuzat că pe 18 iunie 2022 ar fi condus fără a deține un permis valabil. Atunci, Dănuţ Lupu mai avea două dosare penale deschise pentru aceeași încălcare a legii. În acest dosar penal mai sunt implicați și soția fostului fotbalist, Mihaela Lupu, dar și un prieten al acestuia, Teodor Eremia. Potrivit anchetatorilor, cei trei au mințit la declarații și au ascuns faptul că Dănuţ Lupu se afla la volan.

„În baza art. 345 alin. 1 C.p.p. respinge, ca neîntemeiate, cererile şi excepţiile formulate de inculpaţii Lupu Dănuţ şi Lupu Mihaela-Daniela trimişi în judecată prin rechizitoriul nr. 3351/P/2023 din data de 27.11.2023 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, prin care a fost trimişi în judecată inculpaţii“, se arată în decizia instanței, care a dispus începerea judecăţii cauzei, urmând să fie ataşate fişele de cazier judiciar ale inculpaţilor. În baza art. 345 alin. 2 C.p.p. o copie de pe prezenta încheiere motivată se va comunica de îndată procurorului şi inculpaţilor. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare pentru inculpaţi şi procuror. Pronunţată în camera de consiliu prin punerea soluției la dispoziția.

„Nu știu ce vor ei. Eu când vine domnul polițist și mă legitimează sunt pe trotuar. Mașina e în parcare. Mașina e în parcare, eu pe trotuar. Nu e terminat încă dosarul. Se mai adună încă probe. Eu tot încerc și le spun. De câte ori am fost la volan am recunoscut. Dar nu poți să îmi faci un dosar când eu sunt afară și mașina în parcare. Sunt camere. Se vede pe cameră. Polițistul vine la mine și eu sunt pe trotuar. Mașina e la cinci metri de mine. Știi care e cea mai mare problemă a mea în tot acest dosar? Pe soția mea o bagă la mărtărie mincinoasă. Băi, e nevastă-mea! Vrei să declare ce o pui tu? Cum e martor?”, a declarat Dănuţ Lupu.

Dănuț Lupu i-a mulțumit lui Gigi Becali

Pe de altă parte, Dănuț Lupu i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru că a încercat să îl ajute cât timp a fost în închisoare şi s-a declarat dezamăgit că nu l-a vizitat nimeni de la CS FC Dinamo, echipa Ministerului de Interne, unde era angajat înainte de condamnare.

„Vreau să îi mulțumesc pe calea asta și lui Gigi Becali pentru efortul pe care l-a făcut. A făcut hârtie să mă pună antrenor la centrul de copii și juniori. S-a ținut de cuvânt. Eu nu am jucat în viața mea la Steaua. Dar poți să îi reproșezi ceva acestui om? S-a oferit singur. Trebuia să se ofere alții, nu el! De la Dinamo? Țin să le transmit unora că echipa asta eu am înființat-o, eu am făcut-o. Mă refer la CS Dinamo. Nu m-a abandonat echipa, cei de acolo (n.r. – din conducere). Mă așteptam, cel puțin, să vină unul o dată să mă vadă. Un om. Puteau să o trimită și pe femeia de serviciu. Să văd că îi interesează, dar nu îi interesează. Nu a venit nimeni. A venit nea Mircea Lucescu la mine la închisoare. El și cu Ando, (n.r. – Ioan Andone). Și Dragnea (n.r. . Marin Dragnea, fost fotbalist la Dinako). Nu mi-au dat niciun telefon cei de la CS Dinamo”, a mai spus Dănuţ Lupu, care acum riscă să ajungă iar la închisoare.

Comentarii
  • Dacă Lupu Dănuț ar fi fost condamnat de câte ori a condus beat, nu cred că ar mai fi avut timp să joace fotbal. Poate doar barbut.
    Poate povestește pentru presă cum a fost, cu aproximativ 25 de ani in urmă, când a intrat într-o noapte cu mașina într-un magazin prin geamuri.
    Beat mort, a vrut să coboare fix în ușa discotecii ,,Vip” din Galați, s-a urcat pe trotuar și a nimerit în magazinul de alături.
    A plătit pe cineva să spună că a fost la volan și să de-a probe de sânge și pe ascuns a plătit reparațiile și înlocuirea geamurilor.
    Marele fotbalist !!

Adauga un comentariu