Local

Decizie PMP: Petru Movilă rămâne președintele organizației județene Iași

Publicat: 23 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Decizie PMP Petru Movilă rămâne președintele organizației județene Iași
Petru Movilă face un anunț important pentru ieșeni

Conducerea PMP aleasa democratic şi statutar, în congresul din data de 19.02.2022, se delimitează categoric şi respinge demersurile fostului preşedinte Cristian Diaconescu.

Pseudo-sedinta organizată în dată de 20 martie 2022, la Braşov, nu are niciun efect asupra funcţionarii şi organizării filialelor PMP din ţară.

Conducerea legitimă a PMP recunoaşte doar structurile statutare ale filialelor PMP şi validate prin votul acordat în forurile superioare de conducere ale PMP, conform Statutului partidului.

Singura conducere a PMP IAşi recunoscutata statutar, cu drept de reprezentare în faţa membrilor şi a instituţiilor, este cea validată prin hotărâre CEN, cu preşedintele ales în persoana lui Petru Movilă.

PMP îşi continua activitatea de partid şi propriile proiecte naţionale, asumate de la înfiinţare, fără a fi perturbat de intenţiile unor foşti membri de a dezechilibra PMP – al treilea partid la nivel natiional ca membri ales în administraţia publică locală, ca urmare a alegerilor locale din 27 septembrie 2020, a transmis preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Cristian Diaconescu a fost exclus din PMP. Colegiul Național a luat decizia

Colegiul Național al PMP a decis, miercuri, excluderea din partid a lui Cristian Diaconescu.

„În PMP nu există decât o singură structură de conducere, aleasă democratic, și care astăzi, în deplină legalitate, în acord cu statutul partidului nostru, cu un singur vot de abținere, a decis să ne despărțim definitiv de fostul nostru coleg, domnul Diaconescu. S-a încheiat o etapă, lucrurile sunt clare, începând de astăzi domnul Diaconescu nu mai este membru PMP. Înțeleg că are alte obiective politice, îi urăm succes, dar experiența pe care am avut-o împreună este una regretabilă și ea s-a încheiat astăzi”, a declarat Eugen Tomac.

Comments are closed.

Adauga un comentariu