Local

Deputatul Camelia Gavrilă susține că Guvernul PNL a plagiat programul PSD. Parlamentarul din județul Iași cere sancționarea liberalilor

Publicat: 03 iul. 2020
Guvernul PNL a plagiat programul PSD și nici nu l-a dus la îndeplinire în opinia deputatului Camelia Gavrilă, demnitarul din județul Iași prezentând detaliat plagiatul liberal
Deputatul Camelia Gavrilă susține că Guvernul PNL a plagiat programul PSD, parlamentarul din județul Iași cerând sancționarea liberalilor

Deputatul Camelia Gavrilă a prezentat aspecte care arată că Guvernul PNL a plagiat programul PSD. Demnitarul din județul Iași a cerut chiar sancționarea liberalilor pentru acest furt, mai ales că Ludovic Orban nu a fost în stare să facă nimic din proiect. Parlamentarul ieșean a prezentat detaliat modul prin care Guvernul PNL s-a inspirat din Programul de guvernare al PSD

Deputatul Camelia Gavrilă a prezentat recent o serie de aspecte care arată că Guvernul PNL a plagiat programul de guvernare al PSD. Parlamentarul din județul Iași a menționat faptul că programul privind relansarea economiei românești în viziunea PNL este un colaj electoral de proiecte ipotetice și iluzii facile.

„După o perioadă dificilă în care pandemia a provocat dezechilibre majore în societatea românească, am fi așteptat, în sfârșit, un răspuns logic și coerent, un program articulat și credibil. După luni de zile de ezitări, de confuzii și promisiuni de programe salvatoare, după ce am asistat la convulsiile unui sistem educațional care caută în disperare soluții, ar fi fost firesc să analizăm un plan de redresare economică și socială obiectiv”, a spus deputatul PSD Camelia Gavrilă.

Deputatul Camelia Gavrilă blamează Guvernul PNL. Demnitarul din județul Iași scoate la iveală incompetența Executivului

Deputatul Camelia Gavrilă a menționat faptul că Guvernul PNL a plagiat programul PSD fără să pună în aplicare măcar un set de măsuri concrete.

„Ce a fost prezentat în schimb la întâlnirea protocolară de precampanie de la Clubul Diplomaților? Un material încărcat și stufos, peste 150 de pagini în care descoperim un inventar de teme generale, de investiții dorite de toți cetățenii, un amestec de proiecte pe termen mediu și lung, o înșiruire de vise frumoase și seducătoare, însă fără consistență. PNL propune un plan de măsuri ce pare, la prima vedere, că va soluționa problemele majore cu care se confruntă România, fie că este vorba de infrastructura de transport, autostrăzi, sectorul energetic sau infrastructura de sănătate. În realitate, în cele 160 de pagini ale documentului este vorba despre proiecte ce nu se pot derula în regim urgent, ci necesită termene ample pentru punerea în practică”, a mai spus deputatul PSD Camelia Gavrilă.

Liberalii au fost puși alături de președintele Iohannis. Deputatul Camelia Gavrilă cere sancționarea Guvernului PNL

Deputatul PSD Camelia Gavrilă susține că liberalii sunt protejați de președintele Klaus Iohannis. Demnitarul din județul Iași a menționat că PNL a plagiat peste jumătate din programul PSD, program pe care însă nici măcar nu l-a pus în practică.

„Prezența permanentă a președintelui Iohannis alături de acest Guvern este doar o încercare disperată de a credibiliza echipa, de a legitima un PNL care cu disperare constată că își pierde credibilitatea în fața electoratului, depărtându-se irevocabil de istoria sa onorantă. După ce a eșuat în perioada aceasta dificilă, Guvernul PNL plagiază multe dintre ideile, dintre proiectele și elementele prezentate în Programul de Guvernare al PSD pentru perioada 2016-2019, astfel încât peste 60 la sută din măsurile propuse sunt preluate și eventual reformulate sau parafrazate”, a adăugat prof. dr. Camelia Gavrilă.

Scandal pe plagiatul PNL. Liberalii nu au reușit nici să pună în aplicare furtul

Parlamentarul din județul Iași a mai precizat faptul că Guvernul PNL nu a reușit să pună în aplicare ideile furate de la social democrați.

„De ce nu se menționează concret termenele de finalizare a proiectelor de autostrăzi inițiate și votate în perioada guvernării PSD? De ce nu sunt prezentați principalii indicatori macroeconomici sau sociali, de ce nu știm nimic despre proiecțiile vieții sociale în intervalul pentru care este propus programul: nici cum va evolua PIB în următorii 7 ani, nici deficitul, nici datoria publică, nici veniturile bugetare. Nu apar mențiuni despre reducerea importurilor sau măsuri pentru încurajarea producătorilor locali, propuneri esențiale pentru consolidarea independenței economice a țării noastre, pentru încurajarea antreprenorilor naționali, mai ales în contextul unui posibil nou val de îmbolnăviri”, a încheiat deputatul Camelia Gavrilă.

Comments are closed.

Adauga un comentariu