Actualitate

Deputatul PSD Marius Ostaficiuc: ”Veste importantă pentru România. Economia țării se îndreaptă într-o direcție bună” (P)

Publicat: 18 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Deputatul PSD Marius Ostaficiuc Veste importantă pentru România. Economia țării se îndreaptă într-o direcție bună P
Deputat PSD Marius Ostaficiuc

 

 

Economia României a crescut în primul semestru al anului cu aproape 6 procente, conform unor date furnizate de Banca Națională a României, arată deputatul PSD Marius Ostaficiuc. Parlamentarul social democrat a precizat că Produsul Intern Brut s-a majorat cu peste 2 procente în ultima perioadă, ceea ce a depășit estimările și așteptările economiștilor. ” Este o veste îmbucurătoare pentru economia românească. Acest aspect demonstrează că lucrurile merg într-o direcție bună și că măsurile adoptate de Executiv au avut darul de a îmbunătăți situația economică actuală. Propunerile PSD pentru stabilizarea economiei au fost prinse în proiectul de guvernare, iar aplicarea lor a avut efectul scontat”, a precizat deputatul PSD Marius Ostaficiuc.  

 

Deputatul ieșean a mai arătat că implementarea unor măsuri de ordin economic, impuse la pachet cu eliminarea unor restricții cauzate de pandemia Covid-19 și reluarea activităților au impulsionat unele sectoare, ceea ce a dus la o dinamizare a serviciilor. ”Într-o perioadă în care România a avut de tras de pe urma restricțiilor, a creșterii prețurilor și alte aspecte, se pare că lucrurile să-au așezat, iar economia începe să își revină. Sigur, situația încă nu este una roz, românii având în continuare de tras de pe urma unor scumpiri. Mereu este loc de mai bine, iar faptul că instituțiile financiare au dat un astfel de raport, nu face decât să arate că  lucrurile se pot îmbunătăți. România trebuie să intre pe un făgaș normal, să devină un motor economic pentru zona de sud-est a continentului, iar datoria noastră, a tuturor celor implicați în acest proces, este să susținem orice proiect care poate să ne ducă acolo unde România merită”, a mai spus parlamentarul ieșean.

 

Comments are closed.

Adauga un comentariu