Local

Dezvăluiri de ultimă oră în cazul accidentului mortal de motocicletă din Iași! Ambii conducători au consumat alcool, iar unul dintre ei nu deţinea permis auto

Publicat: 07 sept. 2021
mai multe echipaje de poliție
Ambii șoferi consumase alcool în accidentul rutier de motocicletă din Iași FOTO: ARHIVĂ

Noi dezvăluiri în cazul accidentului rutier din Iași soldat cu decesul unui băiat în vârstă de doar 23 de ani. Conform informaţiilor făcute publice de cei de la IPJ Iași se pare că ambii şoferi au consumat alcool.

Vă aducem aminte faptul că în data de 6 septembrie 2021, pe raza localităţii Satu Nou din judeţul Iași a avut loc un accident rutier care s-a soldat cu un deces şi rănirea gravă a şoferului de pe motocicletă.

Ambii şoferi implicaţi în accidentul de motocicletă au consumat alcool

Conform unei comunicări oficiale date de IPJ Iași se pare că în accidentul care s-a produs pe data de 6 septembrie 2021, în jurul orei 19.00 pe raza localităţii Satu Nou din judeţul Iași, ambii conducători au consumat băuturi alcoolice. Mai mult, şoferul atelajului motociclu nu deţinea permis de conducere.

La data de 06 septembrie ac, în jurul orei 19.00, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier care a avut loc pe raza comunei Belcești, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că, între un atelaj hipo și un motociclu a avut loc o coliziune soldată cu decesul unui pasager de pe motociclu.

Conducătorul atelajului hipo a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Înainte de a fi transportat la spital a fost testat alcoolscopic și conducătorul motociclului, rezultatul fiind de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date a rezultat că șoferul motociclului nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. afirmă IPJ Iași într-un comunicat.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru mai multe fapte

De altfel, pe numele celor doi şoferi au fost deschise dosare penale pentru mai multe fapte. Şoferii sunt cercetaţi pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui auto sub influenţa alcoolului dar şi pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, în cazul şoferului motociclu:

În cauză se efectuează cercetări pentru
*ucidere din culpă,
*vătămare corporală din culpă,
*conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe și
*conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Cercetările continuă. au conchis cei de la IPJ Iași.

Un tânăr în vârsta de 23 de ani și-a pierdut viața în accidentul de motocicletă

De altfel, accidentul rutier de motocicletă s-a soldat cu decesul unui tânăr (mai multe poze cu tânărul decedat în GALERIA FOTO )în vârsta de doar 23 de ani. Băiatul, Cosmin M. era al doilea pasager de pe motocicletă. În momentul în care șoferul a vrut să evite utilajul, tânărul s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se de o piatră. De altfel, medicii au intervenit cu un elicopter SMURD și l-au găsit pe tânăr în stop cardio-respirator:

„Una dintre persoane, pentru care s-a intervenit cu elicopterul SMURD, a intrat în stop cardio-respirator. Din păcate nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul. Motociclistul a suferit o fractură la gambă dar și contuzii a fost adus la Unitatea pentru Primiri Urgențe. Acesta este stabil. Cele două persoane aflate pe motocicletă au evitat o căruță. Nu a existat o coliziune. Persoana aflată în spate a sărit de pe motor și a suferit un traumatism cranio-cerebral sever”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD Iaşi, coordonator SMURD în regiunea de Nord-Est a ţării.

Comments are closed.

Adauga un comentariu