Exclusiv! Iată cine este cel care a distribuit spirtul ucigaș în Iaşi – UPDATE/ VIDEO

03 mai 2020, 09:32
BZI.ro, în Local

Descinderi ale mascaţilor în mai multe locaţii în această dimineaţă la Iaşi. Poliţiştii ieşeni au ajuns să facă percheziţii în Bucureşti după ce un lanţ de morţi suspecte s-au petrecut în mai multe zone ale judeţului Iaşi.

UPDATE: Doi arabi vor fi aduși la Iași pentru audieri. Ei au fost ridicaţi de polițiștii ieşeni din București şi sunt bănuiţi că ei ar fi pus la vânzare spirtul contrafăcut.

UPDATE: Reporterii BZI au luat legătura cu avocatul lui Ciprian Barticel, iar acesta susţine că Barticel nu este vinovat.

”Clientul meu nu este vinovat în acest caz, el doar a distribuit alcoolul sanitar fără să ştie de fapt că este otravă.”, a precizat Constantin Curcă, avocatul lui Ciprian Barticel.

De asemenea, avocatul a precizat că Barticel este în acest moment martor, nu inculpat în dosar.

Știre inițială

Zece persoane au decedat intoxicate cu metanol. Ieşenii au decedat după ce au consumat spirt contrafăcut din comerţ.

Din depozitul „Phoenix” din Iași au fost distribuite sute de sticle de alcool sanitar contrafăcut care conținea alcool metilic în mai multe magazine din județ. Surse din cadrul anchetei au precizat petru reporterii BZI că alcoolul sanitar contrafăcut a fost distribuit de firma unui individ pe nume Ciprian Barticel, patronul unui stând din complexul Phoenix.

Mai multe detalii aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *