Prima pagină » Local » Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi: „O mare şansă ratată pentru Iaşi. O mare bilă neagră pentru PSD şi PNL. Un mare rateu pentru MS”
Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi: „O mare şansă ratată pentru Iaşi. O mare bilă neagră pentru PSD şi PNL. Un mare rateu pentru MS”

Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi: „O mare şansă ratată pentru Iaşi. O mare bilă neagră pentru PSD şi PNL. Un mare rateu pentru MS”

12 ian. 2023, 08:00,
BZI.ro, în Local

Petru Movilă, președintele PMP Iași, a transmis un mesaj după ce Alexandru Rafila a anunțat spitalele care vor primi finanțare prin PNRR.

Ministerul Sănătății a prezentat, miercuri, 11 ianuarie, lista finală a celor 27 de spitale din România care vor beneficia de finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, dar Institutul de Cardiologie de la Miroslava nu se află pe listă.

Petru Movilă: „Parlamentarii de Iaşi nu au mişcat niciun deget”

Președintele PMP Iași susține că a atras atenția încă de la început că toate criteriile impuse de Alexandru Rafila au fost nefavorabile Iaşului. Petru Movilă a cerut schimbarea acestora, dar nu s-a întâmplat nimic, iar parlamentarii din Iași „nu au mișcat niciun deget”

„Iaşul, centru universitar şi cel mai mare judeţ din ţară, NU are niciun spital selectat pe lista celor care vor fi finanţate din PNRR!
Am atras atenţia de la început asupra faptului că toate criteriile impuse de MS pentru selectarea celor 27 de spitale sunt nefavorabile Iaşului şi că IBCV are mari şanse să nu fie pe această listă.
Am cerut schimbarea criteriilor. Nu s-a întâmplat nimic. Parlamentarii de Iaşi nu au mişcat niciun deget. Doar se bat în comunicate de presă.
O mare şansă ratată pentru Iaşi.
O mare bilă neagră pentru PSD şi PNL.
Un mare rateu pentru MS”, transmite Petru Movilă, președintele PMP Iași.

Comments are closed.