Actualitate

Petru Movilă, președintele PMP Iași: „Rușine, George Simion. Asta dacă ai!”

Publicat: 02 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Petru Movilă președintele PMP Iași Rușine George Simion. Asta dacă ai

Petru Movilă, președintele PMP Iași, a reacționat după ce George Simion a declarat că România nu mai trebuie să finanţeze „nici măcar cu un leu” guvernul de la Chişinău.

Președintele PMP Iași a precizat că Republica Moldova are nevoie de susținerea României, iar George Simion cere să se oprească ajutorul guvernamental din cauza existenței unor rusofili la Chișinău.

„În această perioadă, când Moldova are cea mai mare nevoie de susținerea României, vine George Simion să ceară să ne oprească ajutorul guvernamental din cauza existenței unor rusofili la Chișinău.
Când am susținut cu proiecte, financiar și material Mișcarea Unionistă și pe acest Simion care era acolo, nu am gândit vreodată că acest individ va fi un antiromân. Nu a explicat niciodată de ce nu a făcut cu adevărat demersuri pentru a-i se ridica interdicția de a intra în Moldova. Și când în 2022 a fost expulzat de pe aeroportul din Chișinău, tot a tacut ca un mielușel. Probabil moldovenii știu de ce”, a transmis Petru Movilă.

De asemenea, Petru Movilă a transmis că George Simion nu a făcut nimic pentru a susține cu adevărat relațiile dintre România și Moldova, iar acum este supărat că România că este cel mai important susținător.

„Nu a făcut nimic pentru a susține cu adevărat relațiile dintre România și Moldova, pentru unire. Acum, când toată Europa, România susțin Moldova în parcursul european și euro-atlantic, el este supărat pe România că este cel mai important susținător al fraților de peste Prut. Rușine, George Simion. Asta dacă ai!”, a transmis Petru Movilă.

Comments are closed.

Adauga un comentariu