National

Probleme tehnice la rețeaua Orange. Situație similară şi în cazul internetului mobil de la Telekom

Publicat: 24 mai 2024
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Probleme tehnice la rețeaua Orange. Situație similară şi în cazul internetului mobil de la Telekom
Probleme tehnice în rețeaua Orange. Situație similară şi în cazul internetului mobil de la Telekom

Începând cu ora 16:00 utilizatorii din România s-au plâns de lipsă de conexiune atât în cazul reţelei fixe Orange, cât şi în cazul internetului mobil de la Telekom.

Rețeaua Orange a întâmpinat pe parcursul zilei de vineri mai multe probleme la nivel național, reprezentanții companiei susținând că este vorba de un incident de rețea, independent de Orange, petrecut în afara teritoriului României.

Clienții Orange scriu pe pagina de Facebook a operatorului că „nu mai funcționează internetul, aplicația mobilă, site-ul web”. „Servicii nefunctionale, aplicatia my orenge nefunctionala, serviciul clienti inaccesibil, Chatul djingo la fel”, scrie un alt client.

„Ca urmare a unui incident de rețea, independent de Orange, petrecut în afara teritoriului României, o parte dintre clienții noștri rezidențiali și de business nu au acces la internet fix. Echipele tehnice fac eforturi pentru a găsi cât mai rapid o soluție de remediere, astfel încât serviciile să revină în funcțiune într-un timp cât mai scurt. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create”, a transmis și Orange.

Zeci de comentarii au fost postate pe pagina de Facebook a Orange pe parcursul zilei, abonații din mai multe orașe reclamând că serviciile de date mobile și fixe au căzut sau funcționează cu întreruperi.

De asemenea, aceștia s-au plâns și de lipsa de reacție și de informare a companiei în legătură cu problemele întâmpinate.

Site-ul DownDetector arată că utilizatorii raportează probleme

Site-ul DownDetector arată utilizatorii raportează probleme la Orange, în toată țara, începând cu ora 16.25. Cele mai raportate probleme sunt: total blackout, cu internetul mobil și cu website-ul.

Tot DownDetector arată că utilizatorii raportează probleme și la Telekom, începând cu ora 16.25. Cele mai raportate probleme: internet mobil, total blackout și nici un semnal.

Rețeaua Telekom anunță prin intermediul unei rețele de socializare faptul că întâmpină dificultăți tehnice.

Comentarii
Adauga un comentariu