Actualitate

Ramon va fi înmormântat astăzi la cimitirul Sf. Petru şi Pavel. Doar câţiva apropiaţi îl vor conduce pe ultimul drum

Publicat: 03 apr. 2020

Astăzi la ora 11.00 la cimitirul Sf. Petru şi Pavel va fi înmormântat îndrăgitul concurent de la Masterchef, Ramon Chicireanu. Sicriul care conţinea trupul ieşeanului Ramon a fost adus cu greu din Germania, acolo unde se află pentru tratament. Din cauza pandemiei de COVID-19 şi a restrictilor impuse de Guvern, Ramon nu va putea fi condus de toţi care îşi doreau să îi fie alături pe ulimul drum. Aşadar, la înmormântare vor participa doar câţiva apropiaţi.

Ramon de la Masterchef a dus o luptă cumplită cu cancerul limfatic. Din păcate nu s-a mai putut face nimic.

Fostul concurent suferea de cancer limfatic, iar despre suferința lui s-a aflat recent, după ce a apărut o postare pe rețelele de socializare. În urmă cu doi ani, Ramon de la Masterchef a făcut un tratament în Germania, iar atunci părea că s-a vindecat de cancer. Din păcate, boala a revenit și de data aceasta i-a fost fatală. Anunţul trist a fost făcut de un prieten al ieşeanului pe o reţea de socializare. Dumnezeu să-l ierte!

„Autoritățile din Germania nu permit să fie transportat în România”

Situația este dramatică pentru familia sa. În contextul pandemiei de coronavirus, bărbatul nu poate fi transportat în România.

„Este foarte greu, autoritățile de acolo nu permit că Ramon să fie transportat în România, nici cu mașina, nici cu avionul. COVID-19 s-a răspândit cu repeziciune și în Germania și s-au luat măsuri clare de izolare, mai ales pe parte medicală, în spitale. Totul este sigilat și soției lui Ramon nu i s-a dat niciun răspuns concret în privința repatrierii”, a declarat o persoană din preajma familiei acum ceva timp, pentru WOWbiz.

 

 
Comentarii
Adauga un comentariu