National

Un bărbat din București și-a înjunghiat iubita de 23 de ani chiar în fața fiicei sale. Mai apoi, acesta s-a sinucis – UPDATE

Publicat: 15 iun. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Un bărbat din București și-a înjunghiat iubita de 23 de ani chiar în fața fiicei sale. Mai apoi acesta s-a sinucis - UPDATE
Un bărbat și-a omorât iubita în stradă

Caz şocant petrcut în Bucureşti, marţi 15 iunie 2021, unde un bărbat şi-a înjunghiat soţia. Conform primelor informaţii se pare că bărbatul este recidivist. Femeia în vârstă de 23 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de către bărbat la nivelul toracelui,aceasta are bărbia tăiată şi mai multe plăgi la nivelul capului. Aceasta se află în stop cardiorespirator, iar medicii o resuscitează, în încercarea de a-i salva viața.

Mai multe echipaje de poliţie au început să caute prin Bucureşti agresorul femeii. Cel mai probabil acesta umbla nestingherit pe strada având la el cuțitul cu care a înjunghiat-o pe femeie.

”Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt. De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, se arată în comunicatul poliției.

UPDATE:

S-a aflat indentitatea ucigaşului

Tânărul care a ucis-o pe fată în vârstă de 23 de ani, este Ionuţ Alexandru Busa. Acesta a omorât-o pe iubita sa chiar sub ochii fetiţei ei, într-o casă din cartierul Militari din Bucureşti. Mai multe trupe de mascaţi au început să-l caute pe criminal, iar în cele din urmă acesta a fost găsit mort în propria lui casă.

Bărbatul s-a omorât chiar înainte să fie prins de către mascaţi, iar medicii nu au putut face nimic pentru a-i salva viaţa ucigaşului. Acesta şi-a omorât iubita după o ceartă.

O altă crimă îngrozitoare

În luna mai a avut loc o altă crimă îngrozitoare în România, mai exact în Mihăileşti. Un bărbat şi-a omorât fost iubita şi pe copilul acesteia în curtea unei biserici. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a plecat de acasă cu gândul să-i ia viaţa femeii. Acesta a plecat de acasă înarmat cu un cuţit şi a început să o urmărească pe femeie. După puţin timp acesta a intrat în vorbă cu fostă iubită iar până în faţa bisericii între cei doi a început un conflict.

După această ceartă aprinsă barbatul a scos cuțitul cu care s-a înarmat de acasă și l-a înjunghiat în gât pe fiul acesteia. În momentul în care aceasta a văzut crima pe care a făcut fostul ei concubin, s-a refugiat în curtea bisericii cu speranţa de a scăpa, însă bărbatul a urmărit-o, în moemntul în care femeia a realizat că nu mai are cum să scape a încercat să se lupte cu el dar din păcate aceasta a pierdut lupta.

Bărbatul a anunţat crimă în direct

Cu mai bine de jumătate de an în urma cei doi au fost invitaţi în cadrul unei emisiuni tv, unde se încerca împăcarea celor 2. Bărbatul a anunţat că dacă nu se vor împăca acesta o vă omora pe femeie, moment în care moderatorul emisiuni l-a întrebat dacă vorbeşte serios,i ar acesta a afirmat.

Un psiholog a vorbit despre problemele pe care le avea bărbatul. Psihologul Dan Mihaileanu a spus că a urmărit emisiunea şi a ajuns la concluzia că este instabil emoţional. Tot acesta a spus că oamenii legii ar fi trebuit să se autosesizeze în momentul în care s-a terminat emisiunea.

„Acel om ar fi trebuit să primească tratament de specialitate, chiar să fie internat undeva o vreme. Dădea semne evidente de depresie, dar şi se încadra în tiparul clasic al celor predispuşi la violenţă, chiar la violenţă extremă. Faptul că autorităţile au fost imobile, nepăsătoare, a dus la o dublă crimă, o spun fără echivoc”, a declarat psihologul.

Adauga un comentariu