Bzi.ro

Viață lui Fuego este o DRAMĂ! S-a despărțit de soție, după ce această a pierdut mai multe sarcini 

Publicat: 10 dec. 2019
1

Povestea tristă de iubire dintre Fuego și Ana Maria. Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, dar după ce bruneta a pierdut mai multe sarcini. Relația dintre Fuego și Ana Maria Ciuasu a durat 4 ani. Despărțirea dintre ei a venit după un șoc teribil, după ce Ana Maria a pierdut mai multe sarcini în 2007.

Conform wowbiz.ro, mai întâi, Ana Maria a pierdut după două luni prima sarcină, apoi și pe a doua, mai avansată, în trei luni. Cei doi au încercat mai multe tratamente, însă nimic nu a funcționat. Aveau planuri mari, își doreau să se căsătorească, să își întemeieze o familie, iar Irina Loghin urmă să le fie nașă. Din păcate, s-au despărțit. De atunci, Fuego nu a mai vorbit despre femeile din viață lui, cu excepția mamei sale.

„Relația mea cu Ana Maria nu mai există. Ana nu mai face nici tratament cu antibiotice și injectabile pentru a rămâne însărcinată, s-a terminat totul. Relația noastră s-a încheiat de curând, dar noi am rămas buni prieteni”, declară amărât Fuego, care s-a ascuns apoi în muzică, încercând să uite drama care i-a afectat atât de mult viață sentimentală.

Ana Maria a luat un alt drum în viață. A fost numită șefă de cabinet a prefectului de Olt, dar a trebuit să renunțe la funcție fiindcă nu avea studii superioare. Apoi, s-a angajat la o societate de cumpărături, care a fost implicată în mai multe scandaluri. Paul Surugiu, cunoscut ca Fuego, s-a născut pe 23 august, 1976, la Turda. A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universității Ecologice. În paralel, a luat cursuri de canto și a participat la multe festivaluri și concursuri de muzică.

Comentarii
 • Lipsa unei cat de…mărunte activități și, desigur, unei diplome onorabile, la o FACULTATE RECUNOSCUTA, dăunează GRAV…mentalității!

 • intr-adevar imbracamintea lui P. Surugiu pune mari semne de intrebare. Ma intreb ,oare n-Are prieteni adevarati care sa aiba curajul sa-i spuna? F. mare pacat de marele lui talent si spectaculoasa lui cariera .

 • A fost numita sefa de cabinet desi nu avea studii superioare? Pai cum a ajuns acolo? Sunt atatea tineri cu sudii care stau pe bara dar din pacate nu au pile sa ajunga unde trebuie.

 • Faptul că iubita lui Surugiu nu poate face copii este dramatic pentru orice femeie.Însă modul în care se maimuţăreşte alde „foculeţul” ăsta este mult mai penibil pentru o apariţie în public.”Ţoalele”alea cu care se pavoazează cu obstinaţie îl trimit într-o zonă greu de precizat din punct de vedere estetic şi chiar moral.Dar,mă rog,numele de „surugiu”poate că i-a fost predestinat.

 • FRATILOR, NU MA MAI POT UITA PE TV ROMANA DIN CAUZA ACESTUI INDIVID.I-MI PROVOACA ALERGIE.
  LASATI-NE CU EL ,GATA A CASTIGAT DESTUI BANI ,O SA INCEP SA MA UIT LA MANELE DIN CAUZA LUI.
  ACUM VREM SA ASCULTAM CEVA VESEL NU MIORLAITURILE LUI.

 • FRATILOR, NU MA MAI POT UITA PE TV ROMANA DIN CAUZA ACESTUI INDIVID.I-MI PROVOACA ALERGIE.
  LASATI-NE CU EL ,GATA A CASTIGAT DESTUI BANI ,O SA INCEP SA MA UIT LA MANELE DIN CAUZA LUI.
  ACUM VREM SA ASCULTAM CEVA VESEL NU MIORLAITURILE LUI.

 • Aspectul vestimentar lasa mult de dorit, nu stiu dac sunt gusturile lui sau ale vreunui „specialist”.
  La telentul si vocea placuta, imbracamintea, uneori de circ, il face deadreptul ridicol. Pacat !
  Totodata , gasesc ca tonalitatea majoritatii melodiilor lui te duce cu gandul la follclorul rusesc.

 • Răutatea și invidia încă vă caracterizează. Este un artist care și face meseria cu drag. Voi care vorbiti așa de urât ce realizari aveti? Este loc pentru oricine ,dar cu bunătate și respect. Cum se îmbracă este alegerea fiecărui om care are stilul dorit.

 • Mai lasati rautatile la o parte.Sunteti invidiosi pe succesul si calitatile lui de artist?Spre umila mea parere au fost profesori care l-au evaluat din punct de vedere profesional precum si compozitori care i-au scris melodiile(care si ei la randul lor au o pregatire mult superioara fata de rautaciosii comentatori) prin urmare nu avem dreptul neprofesionistii sa comentam rautacios.Ce spui d-nul Vasile?

 • Nici eu nu am putut face copii,dar,sotul meu nu ma parasit,suntem de 39 de ani inpreuna si ne iubim inca,asa că,e putin ciudat acest domn,daca iubesti cu adevarat,copiii nu sunt un motiv de despartire,pacat,aveam o admiratie pt.acest artist.

 • Daca citesti titlul intelegi altceva – ” Cei doi ar fi trebuit să se căsătorească, dar după ce bruneta a pierdut mai multe sarcini. Relația dintre Fuego și Ana Maria Ciuasu a durat 4 ani.”- conform celor publicate de acest geniu ancestral asimptomatic ( la care inteligenta tinde asimptotic spre valoarea zero ABSOLUT ) ei urmau sa se casatoreasca doar dupa ce Ana Maria pierdea mai multe sarcini. Daca a intervenit despartirea intre Ana MAria si Fuego …. inseamna ca ea nu a pierdut suficiente sarcini in timpul stabilit ( cred ca se refera la cei 4 ani de relatie ).
  VAI CRUCEA VOASTRA DE ZIARISTI – SUNTETI O RUSINE PENTRU BREASLA ASTA ( sa nu spun tagma ). Cum poate cineva sa publice asemenea aberatii? Voi nu dati cu ochiul peste text inainte sa-l publicati?

 • TVR Surugiu. TVR Dinescu. Unul behaie altul bucatareste, niste bizari pe multi bani publici. Chiar, nu se mai gasesc si altii?

 • Lasă ti omul in pace si aveti grija de voi este dreptul lui sa trăiască cum vrea sînteți asa rai nu stiu va uitati in oglinda ?

 • Citesc comentariile anterioare si nu imi vine sa cred cita rautate exista in oameni,nu voi intelege niciodata de ce noi romani suntem atit de curiosi de ce face vecinul,cum se imbraca,ce maninca si etc,oameni fiti mai buni si mai umani nu va mai interesati ce face x sau y sub plapuma si etc,daca va plk muzica lui ascultati daca nu ascultati fratilor hora de la ploplaca ca datorita rautatilor voastre ati bagat oameni in depresi o boala care se trateaza f greu sau niciodata,uitativa in curtea voastra si apoi in a vecinului,nu ati reusit multi dintre voi sa treceti de sindromul comunismului,lasati oameni in pace.

Adauga un comentariu