News Flash:

COMUNICAT

22 Ianuarie 1999
936 Vizualizari | 0 Comentarii
•In contradictie cu realitatea motivatiei privind declansarea grevei, in contradictie cu realitatea incalcarii grave a Protocolului incheiat in octombrie 1998, in contradictie cu realitatea prin care Guvernul Romaniei a elaborat un buget pentru invatamant ce condamna acest sector la NEFUNCTIONARE, in contradictie cu OBLIGATIVITATEA sustinerii de catre LIDERII sindicali A INTERESELOR salariatilor din invatamant si a NU FI AVOCATII GUVERNULUI, tinand cont de suspendarea grevei generale de catre CENTRALELE SINDICALE declansatoare, Biroul Executiv al U.S.L.I.P. Iasi, anunta SUSPENDAREA GREVEI..

Biroul Executiv al U.S.L.I.P. Iasi regreta deturnarea adevaratelor interese ale salariatilor din invatamant, prin prezentari de false conotatii si prin prezentari ale unor GRAVE incalcari ale legilor protocoalelor, drept minore disfunctionalitati. Asiguram salariatii din invatamantul iesean ca liderii U.S.L.I.P. Iasi au sustinut si vor sustine in continuare NUMAI interesele salariatilor si NU VOR FI NICIODATA AVOCATII GUVERNULUI. Sa dea Dumnezeu ca suspendarea acestei greve sa nu fie pentru GUVERN un indemn de a trata cu si mai mult dispret invatamintul, fata de cel manifestat pina acum. Biroul Executiv al U.S.L.I.P. Iasi Presedinte, Prof. Gheorghe Isvoranu
guvernul romaniei
Incarc...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Site-ul bzi.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Mica publicitate